Colicalmin Picaturi Colici 15 ml

Colicalmin Picaturi Colici 15 ml

Producător: Biokraft
Cod produs: KRA003
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Colicalmin Picaturi Colici este un supliment de enzima lactază din sursă naturală. Se administrează bebelușilor, încă de la naștere. Nu conține zahăr.

Colicalmin Picaturi Colici, Biokraft, 15 ml

Colicalmin Picaturi Colici - proape 20-25% dintre bebeluși sunt afectați de colici. Acestea se manifestă prin episoade de agitație și plâns. Un bebeluș cu colici plânge intens, devenind congestionat și roșu și având tendința de a-și contracta piciorușele și stomăcelul. Toți bebelușii plâng, însă numai în cazul celor care o fac mai mult de trei ore pe zi, trei sau patru zile pe săptămână, poate fi un semn că suferă de colici. Prezența colicilor la bebeluși poate tulbura viața de familie, creându-se o situație extrem de stresantă pentru părinți, atunci când bebelușii plâng ore întregi și nimic nu pare să-i calmeze.

Mod de recunoaștere:

 • colicile pot afecta bebelușul de la 15 zile și până la vârsta de 3 – 4 luni.
 • bebelușul plânge intens timp de 2 până la 3 ore, fiind imposibil de calmat.
 • bebelușul plânge aproape întotdeauna în aceleași momente ale zilei, o dată sau de două ori pe zi, de obicei după-amiaza tarziu ori seara devreme.
 • bebelușul își trage piciorușele către corp, își încordează încheieturile, își agită mânuțele în aer și își arcuiește spatele.
 • ca și regulă, stomăcelul bebelușului este tare, chiorăie și produce gaze.

Ce e de făcut? Dacă mama alăptează, ea trebuie să reducă ori să elimine complet din dietă alimente care generează ori agravează colicile, precum: conopidă, broccoli, varză, castraveți, ceapă, ardei iute, cafea, suc de portocale și mâncăruri foarte condimentate. Mama trebuie să-și alăpteze bebelușul într-un mod cât mai adecvat, într-o atmosferă calmă și confortabilă. Dacă colicile sunt cauzate de producerea insuficientă a lactazei, disconfortul bebelușului dispare ori se ameliorează semnificativ prin adăugarea enzimei menționate în lapte. Bebelușii născuți prematur sau cu o greutate la naștere sub limită sunt mai predispuși la colici. Aceștia pot avea nevoie de o perioadă mai lungă de timp până vor putea tolera lactoza, dat fiind faptul că acest fenomen depinde, într-o mai mare măsură, de dezvoltarea intestinelor și a florei intestinale.

De ce ColiCalmin? Pentru că acționează direct asupra cauzei primare a colicilor, și anume DEFICIENȚA TEMPORARĂ DE LACTAZĂ. Studiile au demonstrat că producerea insuficientă a enzimei lactază este cauza principală a colicilor la sugari. Astfel, lactoza incomplet digerată trece din intestinul subțire în intestinul gros unde este descompusă prin activitatea bacteriilor, proces care duce la eliberarea de acid lactic și hidrogen care cauzează acele dureri de burtică pe care le numim COLICI.

Eficiență: enzima lactază facilitează scindarea/digerarea lactozei din lăpticul nou-născutului, eliminându-se astfel cauza durerilor abdominale.

Tolerabilitate:

 • poate fi administrat sugarilor încă de la naștere.
 • nu sunt cunoscute efecte adverse.

Calitate:

 • enzima lactază din sursă naturală cu activitate intensă.
 • nu conține zahăr.
 • nu conține alcool.
 • imbunătățește semnificativ calitatea vieții bebelușului și a familiei.

Cum funcționează ColiCalmin? Supliment de enzima lactază din sursă naturală. Se administrează bebelușilor, încă de la naștere. Nu conține zahăr. Recipient cu picurător 15 ml.

Caracteristici:

 • enzima lactază cu activitate intensă;
 • culoarea gălbuie a soluției poate avea ușoare variații.

Cand se foloseste? Se administrează la fiecare masă a sugarului, până la vârsta de 3-4 luni, moment în care ar trebui să înceapă producerea lactazei de către organism, în cantitate suficientă pentru a acționa asupra lactozei. După această perioadă, ColiCalmin™ trebuie scos gradual din alimentație. Este recomandat ca doza indicată pentru o masă să fie redusă, inițial, la jumătate, apoi se alternează între mese, ajungându-se la o doză pe zi, până la completa sa eliminare. Dacă, în această perioadă, manifestările colicilor persistă sau chiar revin, se recomandă reluarea completă a schemei cu ColiCalmin™.

Dacă doriți prepararea în avans a mesei bebelușului, adăugați 4 picături de ColiCalmin™ în lapte și păstrați-l timp de 4 ore la frigider. Tabelul de cantități recomandate este orientativ. Pentru cazuri excepționale, când bebelușul trece prin stări de disconfort deosebite, puteți crește doza de ColiCalmin™, picătură cu picătură, până la maximum 12 picături per masă.

Important: ColiCalmin™ este o enzimă și, prin urmare, căldura o distruge. Se recomandă ca adăugarea soluției de ColiCalmin™ în lapte să se realizeze atunci când laptele este călduț sau la temperatura camerei. Întotdeauna urmați instrucțiunile de folosire din prezentul prospect. NU adăugați ColiCalmin™ în laptele prea fierbinte sau prea rece. Dacă disconfortul bebelușului persistă, consultați medicul.

Depozitare: depozitați ColiCalmin™ într-un loc uscat, în ambalajul original, la o temperatură de maximum 25ºC. Evitați expunerea produsului la căldură sau lumină. Nu folosiți produsul după data de expirare indicată pe ambalaj. A nu se folosi dacă sigiliul este rupt. După desigilare, a se consuma în maximum 3 săptămâni.


Colicalmin Picaturi Colici 15 ml - producator Biokraft se regaseste in categoria Produse pentru copii - Anticolici si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Administrare

Cu lapte matern: intr-o linguriță, sterilizată în prealabil, picurați cantitatea recomandată de Colicalmin™ și administrați-o direct în gurița sugarului. Urmați întocmai indicațiile din tabelul cu cantitățile recomandate pentru vârstele aferente. Continuați normal alăptarea. Cu formula de lapte pentru sugari: preparați formula de lapte, conform instrucțiunilor producătorului. Adăugați ColiCalmin™ în laptele călduț, conform indicațiilor din tabelul cu cantitățile recomandate pentru vârstele aferente. Aruncați hrana rămasă.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Biokraft


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus