Nera Plant Tinctura Vito-Complex 200 ml

Tinctura Vito-Complex 200 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cancer

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Tinctura Vito-Complex 200 ml de la Nera Plant

Tinctura Vito-Complex, Nera Plant, 200 ml

Tinctura Vito-Complex - vitalizeaza celulele organismului. Complex natural cu concentratie mare de principii active.

Cum actioneaza?

  • faciliteaza eliminarea toxinelor din organism, inviorand functiile organelor vitale.
  • limiteaza sau elimina procesul inflamator.
  • amelioreaza tulburarile de metabolism.
  • accelereaza regenerarea celulara a tesuturilor si organelor afectate de varsta, boli si diverse leziuni.
  • are efect de protectie impotriva agentilor patogeni: protejeaza celulele organismului de imbolnavire.
  • inhiba dezvoltarea celulelor canceroase; incetineste si stopeaza dezvoltarea acestora.
  • impiedica proliferarea tumorilor (pancreatice, mamare, hepatice etc.)
  • stimuleaza sistemul imunitar.

Pentru ce se recomanda?

  • sindromul de oboseala cronica
  • tulburari de metabolism
  • diferite forme de cancer (ovarian, mamar, intestinal, gastric, pulmonar, de prostata etc.).

Ce proprietati are fiecare ingredient?

Exista mai multe teorii care afirma ca boala canceroasa si aproape toate celelalte boli incep in spatiul intercelular (camara din care celulele se alimenteaza, dar si magazia de gunoi, unde ele isi arunca toxinele), poluat de noi cu toxine din alimentatia extra-procesata si mancatul excesiv, cu alcool si medicamente luate haotic. La toate acestea se adauga stresul, responsabil de aproape toate imbolnavirile. Cand „gunoiul” intercelular se aduna in cantitate mare, atunci apar problemele de sanatate.

Plantele care alcatuiesc complexul Vito-complex purifica spatiul intercelular, vindeca si hranesc celulele.

Radacina de Papadie are un efect depurativ si antioxidant deosebit. Aceasta planta contine substante curative si de sinteza foarte importante pentru inlaturarea tulburarilor de metabolism. Prin diureza pe care o produce, ea ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Radacinile consumate in stare cruda, precum si cele uscate care se regasesc in compozitia ceaiului, a tincturii si a capsulelor Nera Plant Vito-complex au efect de stimulare a digestiei si sudorific. Ele ajuta foarte mult la fluidificarea sangelui, fiind considerate un remediu excelent contra sangelui ingrosat. Cercetatorii de la Universitatea Windsor din Canada au afirmat ca radacina de Papadie este foarte eficienta in vindecarea si prevenirea cancerului, putand sa dezintegreze celulele canceroase in 48 de ore; ei au subliniat si faptul ca ar avea un efect chiar mai puternic decat chimioterapia. Papadia purifica spatiul intercelular si distruge celulele canceroase. Ea se utilizeaza si ca adjuvant in boli ce implica un dezechilibru glandular: obezitate, afectiuni hepato-biliare (mareste secretia biliara, combate constipatia survenita in urma unor disfunctii hepatice), in dispepsii, in afectiuni gastro-intestinale, in balonari si flatulenta.

Coada-calului este cunoscuta si ca un puternic regenerator celular, ajutand la vindecarea si cicatrizarea ranilor. Saponozidele prezente in compozitia plantei maresc sinteza de colagen, iar siliciul s-a dovedit a fi esential pentru consolidarea tesuturilor conjunctive ale creierului, a celulelor nervoase si a maduvei spinarii. Deficitul de siliciu din organism poate duce la pierderi de memorie. Potrivit ultimelor studii, Coada-calului are proprietati antioxidante si poate inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. In plus, ea are actiune diuretica si antiinflamatoare, hemostatica, mineralizanta si antianemica. Uleiul volatil si sarurile de potasiu din planta o fac eficienta ca antiseptic si diuretic in boli de rinichi si vezica. Prin diureza pe care o produce, Coada-calului actioneaza favorabil in edemuri ale picioarelor, boli de inima, ficat, piele, reumatism si guta (ajuta la evacuarea toxinelor). S-au obtinut rezultate bune si in anemiile secundare la bolnavii de neoplasm gastric, metroragii, endometrite si ulcer gastric. Mai este recomandata in afectiuni genitale, poliartrita, artroze, in perioadele de convalescenta, pentru prevenirea cariilor dentare si fortifierea unghiilor. Preparatele din Coada-calului se utilizeaza si ca remineralizant adjuvant in tuberculoza pulmonara. Aceleasi saponozide, impreuna cu celelalte substante chimice din planta usureaza expectoratia, calmand astfel tusea.

Coada-soricelului favorizeaza refacerea celulelor hepatice, imbunatateste secretiile biliare si protejaza ficatul impotriva factorilor agresivi (alcool, medicamente, grasimi, etc.). Substantele tamaduitoare sunt concentrate cel mai mult in inflorescenta, apoi in frunze, mai putin in tulpina sau radacina. Studiile recente au demonstrat ca substantele chimice din compozitia acestei plante au proprietatea de a creste rezistenta membranei celulare, astfel incat agentii patogeni sa nu mai poata afecta organismul. Coada-soricelului mai are si un efect remarcabil asupra formarii globulelor rosii la nivelul maduvei osoase. Ea limiteaza sau elimina procesul inflamator, distruge microorganismele, modereaza secretiile si usureaza cicatrizarea. Pentru actiunea sa antihemoragica este utila in special in hemoragiile uterine si afectiunile hemoroidale. Se foloseste ca imunostimulent in prevenirea si tratamentul complementar al gripei, crescand rezistenta la infectii bacteriene si virale. Alte indicatii terapeutice: cancer genital, dureri menstruale, lipsa menstruatiei, chisturi ovariene, inflamatii ale ovarelor constipatie, gastrita, anorexie, enterocolita, viermi intestinali, dureri renale, osteoporoza, stari de nervozitate, oboseala.

Cretusca reduce inflamatia din articulatii in cazul reumatismului, trateaza nevralgiile si sustine sanatatea aparatului respirator. Florile si frunzele plantei sunt bogate in minerale, uleiuri esentiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide si au efect antiinflamator, analgezic si diuretic. Sunt folosite atat in medicina naturista, cat si in industria cosmeticii si cea a dermatologiei. Cretusca este recomandata impotriva retentiei de apa, fiind eficienta si in caz de cistita catarala acuta, datorita proprietatilor diuretice si antiseptice. Preparatele din Cretusca au efecte pozitive in tratamentul scrofulozei, al gutei si al muscaturilor de sarpe. In dermatologie se foloseste ca adjuvant pentru eruptii tegumentare, celulita, tonifiant al pielii, cicatrizant in vindecarea ranilor. In cazul tulburarilor hepatice, insuficientei hepatice si bolilor gastro-intestinale este potrivita infuzia sau pulberea din aceasta planta. Datorita actiunii antiemetice, Cretusca este recomandata impotriva raului de transport. Planta este un remediu eficient in tratarea sterilitatii feminine, in diabet si in colitele de fermentatie.

Lemnul-Domnului ocupa in fitoterapie un loc cu totul aparte, datorita efectelor sale antitoxice si depurative, deopotriva puternice si blande. Utilizat adesea in tratamentul cancerului, indiferent de localizare, si al altor boli grave, planta invioreaza, curata de toxine organismul, normalizeaza apetitul si usureaza digestia si are efecte usor antidepresive. S-a dovedit a fi foarte folositor in combinatie cu plantele toxice (Spanz, Rostopasca, Laptele cainelui, Brandusa de toamna), reducandu-le efectele adverse, fara a le diminua in niciun fel actiunea terapeutica. Planta combate si efectele adverse ale citostaticelor. Ca adjuvant, alaturi de plantele specifice afectiunii tratate, iarba de Lemnul-Domnului are efecte foarte bune in urmatoarele boli si tulburari: infectii urinare, insomnie, hepatita cronica, usurarea travaliului, parazitoza intestinala (ascaridoza, oxiuroza), ragade periorale la copii (crapaturi ale pielii) afectiuni respiratorii - traheita, tuse (fluidifica secretiile), faringita, bronsita, dureri de piept; anemie, artrite; boli de stomac si ficat - constipatie, dispepsie de fermentatie, inapetenta, ulcer stomacal, infestari cu Giardia lamblia; buze crapate, calculoza renala si biliara, cangrene, dereglari hormonale, dismenoree, dureri de ochi, dureri de dinti, dureri de picioare, intepaturi de insecte, malarie, menstruatii dureroase, plagi vechi sau ulcerate si  edeme.

Leurda are actiune depurativa si diuretica puternica, aceasta fiind cea mai mare calitate a sa. Preparatele din aceasta planta curata sangele, ficatul, stomacul, intestinele, rinichii si vezica. Datorita efectului sau antiinflamator si de fluidizare a sangelui, Leurda este eficienta in tratarea trombozelor, flebitelor si tromboflebitelor si a efectelor negative cauzate de accidentele vasculare. Ea regleaza tensiunea si ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange. Leurda calmeaza durerile provocate de ulcere varicoase, reumatism sau articulatii inflamate. Are efecte benefice asupra intregului sistem cardio-vascular, deoarece regleaza bataile inimii, tonifica muschiul inimii, mentine elasticitatea vaselor de sange si previne formarea cheagurilor. Ultimele studii arata ca Leurda previne cancerul. Frunzele sale contin substante cu efect antitumoral care protejeaza celulele organismului de imbolnavire. De asemenea, Leurda poate incetini si chiar stopa dezvoltarea celulelor canceroase. In literatura de specialitate se mentioneaza ca frunzele plantei contin acid folic (acidul folic are efecte homeopatice si stimuleaza cresterea celulelor rosii) si alte vitamine din grupa B. Leurda se recomanda in cura de primavara, ajutand la eliminarea substantelor toxice din organism si la ameliorarea multor altor afectiuni si chiar indispozitii. Vitamina C, continuta de frunzele de Leurda, ajuta la intarirea imunitatii organismului. Unele stari de nervozitate sunt cauzate de lipsa anumitor vitamine, astfel ca preparatul pe baza de Leurda poate constitui un valoros supliment nutritiv, datorita substantelor active pe care le contine.

Menta este o sursa excelenta de mangan, vitamina C si vitamina A (cu o mare concentratie de carotenoide, inclusiv beta-caroten). Vitamina C, un antioxidant solubil in apa din organism, scade nivelul de radicali liberi care pot provoca deteriorarea celulelor. Carotenoidele protejeaza celulele impotriva substantelor chimice cancerigene care ar putea deteriora ADN-ul. Ultimele studii de medicina experimentala au aratat ca Menta ar fi un potential agent anticancer. Fitonutrientul monoterpen sau perilil alcool, continut de planta, are efecte antioxidante si antitumorale, impiedicand formarea si proliferarea tumorilor pancreatice, mamare si hepatice. Cercetarile au aratat ca Menta previne cancerul de colon, de piele si plamani. Subiectilor carora le-a fost administrata sistematic aceasta planta in cure de 3 luni au dezvoltat mult mai rar tumori cu localizarile anterior mentionate. Menta actioneaza benefic asupra tubului digestiv: stimuleaza secretia sucului biliar si golirea bilei in intestine, facilitand digestia grasimilor; detoxifica organismul; dezinfecteaza si previne  infectiile tubului gastric. Uleiul volatil si celelalte componente ale Mentei au actiune stomahica, carminativa, antivomitiva, coleretica si analgezica. Se utilizeaza in tulburari digestive functionale (dispepsii), greata, varsaturi, spasme pilorice, inflamatii biliare si gastrointestinale. Daca in doza slaba Menta este analgezica, calmanta si antispastica, in doza concentrata, aceasta planta este un tonic al sistemului nervos si un stimulent digestiv. Consumul de Menta previne si infectiile urinare si cele ale tractului digestiv datorita efectelor antibiotice si fungicide ale substantelor volatile pe care aceasta le contine.

Napraznicul contine un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenarii celulare deosebit de puternic, numit germaniu. Se pare ca aceasta intensificare a oxigenarii celulare este cheia vindecarii tumorilor, atat maligne, cat si benigne. Substantele care dau plantei acel mirosul neplacut se numesc terpene, iar cercetarile recente arata ca acestea au o actiune antitumorala directa. Fenolii din compozitia Napraznicului inhiba multiplicarea virusilor si previn infectarea celulelor sanatoase. In fond, planta activeaza sistemul imunitar, aceasta „armata” de celule si de anticorpi care distrug celulele canceroase. Napraznicul este una dintre cele mai rezistente plante din lume la actiunea radiatiilor, fie ca este vorba de ultraviolete, de undele electromagnetice emise de liniile de inalta tensiune, de statiile de transformare sau chiar de ucigatoarele radiatii provenite din deseurile de uraniu. Asadar, multi cercetatori o considera un mijloc excelent de prevenire a unor afectiuni produse de aceste radiatii, cum ar fi: eruptiile cutanate, migrenele, tulburarile nervoase, bolile care apar pe fondul stresului psihic accentuat si al surmenajului, diferite forme de cancer (ovarian, intestinal, gastric, pulmonar, cancerul mamar, cancerul de prostata). Au fost consemnate numeroase cazuri spectaculoase de vindecare a cancerului, datorita carora planta si-a castigat renumele. Cel mai receptiv la tratamentul cu Napraznic este cancerul genital. Napraznicul si-a dovedit eficienta si in bolile infectioase (herpes, infectii gripale), in disfunctiile hormonale. El trateaza tulburarile de ciclu menstrual, hematuriile, iradierea, chisturile ovariene, ovarele polichistice, leucemia si sterilitatea la femei si la barbati. Rudolf Breuss, un terapeut austriac relata ca a folosit ceaiul de Napraznic pentru a trata opt cupluri care nu puteau avea copii. Ambii soti au baut zilnic 3 cani de infuzie combinata de Napraznic pe stomacul gol. Dupa mai putin de un an, toate femeile erau insarcinate si au nascut copii sanatosi.

Coaja de Salcie este denumita si „aspirina naturala”, caci renumita aspirina a fost extrasa pentru prima oara din coaja acestui arbore, in anul 1835, de chimistul german Karl Lewieg. Spre deosebire de aspirina sintetica, salicilul din coaja de Salcie are un efect mai de durata, fiind un remediu foarte echilibrat, care poate fi folosit pe perioade lungi de timp. In trecut, oamenii care sufereau de  migrene, febra sau inflamatii, mestecau coaja de Salcie pentru a reduce durerea si inflamatia. S-a demostrat faptul ca salicilul din coaja de Salcie este cel mai eficient remediu pentru cele doua simptome care insotesc majoritatea bolilor infectioase si inflamatorii: durerea si hipertermia (cresterea temperaturii corpului). E important sa mentionam ca aceasta substanta nu ataca mucoasa gastrica si peretii vaselor de sange; din contra, imbunatateste imunitatea, protejeaza vasele de sange si combate infectiile. Principalele afectiuni care pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul preparatelor din Salcie sunt: afectiunile reumatice, nevralgiile, neurasteniile, insomniile pe fond nervos, teama, starile de tristete si iritabilitate nervoasa, anxietatea, durerile musculare, cefaleea; dismenoreea; starile febrile, gripa, raceala, guturaiul, rinita; hiperaciditatea gastrica, indigestiile, colitele. Totodata, coaja de Salcie are efecte vasodilatatoare si antioxidante, fluidifica sangele si mentine un nivel  normal de coagulare al acestuia. Ea previne depunerea de grasimi si de colesterol pe arterele coronare si ingrosarea lor. Astfel, se pot preintampina ateroscleroza, infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral. De asemenea, scoarta de salcie este folositoare in reducerea crampelor menstruale, daca este administrata cu o saptamana sau doua inainte de menstruatie.

Urzica protejeaza membranele celulare ADN de daunele cauzate de radicalii liberi. O cura cu Urzica innoieste sangele. Planta este bogata in clorofila si saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten). Astfel, urzicile au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice si antialergice.

Preparatele pe baza de Urzica se recomanda ca adjuvanti in bronsite, avitaminoze, afectiuni renale, reumatism, guta, diabet, hemoragii. Combinatia calciu si siliciu organic existenta in Urzica incetineste sau chiar reduce rahitismul si osteoporoza.

Contraindicat persoanelor carora le este interzis/limitat consumul de alcool,  sau care prezinta alergie/hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.


Tinctura Vito-Complex 200 ml - producator Nera Plant se recomanda pentru Cancer si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Alcool etilic 40% v/v, 10g amestec de plante: radacina de Papadie (Taraxacum officinale) - 6g, parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene de Coada-soricelului (Achillea millefolium), parti aeriene de Cretusca (Filipendula ulmaria), frunze de Leurda (Allium ursinum), frunze de Menta (Mentha piperita), parti aeriene de Napraznic (Geranium robertianum), scoarta de Salcie (Salix sp.), parti aeriene de Urzica (Urtica dioica)- cate 0.5g fiecare.

Administrare

Adulti: cate 1 lingurita diluata in 50 ml de apa sau ceai, de 3-4 ori pe zi, in cure de minimum 3-4 saptamani.
Copii intre 1 si 3 ani: un sfert de lingurita diluata in 50 ml de apa sau ceai, de 2 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: ½ lingurita diluata in 50 ml de apa sau ceai, de 2 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite