Cerebro Mindbalance 30 capsule

Cerebro Mindbalance 30 capsule

Producător: Pharmnet Plus
Cod produs: PHMN002
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Cerebro Mindbalance crește nivelul de atenție și de claritate mentală, mărește viteza de procesare a informațiilor, incetinește procesul de îmbătrânire a creierului.

Cerebro Mindbalance, Pharmnet Plus, 30 capsule

Cerebro - formulă sinergică, naturală, cu efect de îmbunătățire a funcțiilor cognitive, în special în situații de presiune și supra-solicitare.

Acetyl L-Carnitina este un aminoacid produs și în mod natural de organism; acesta sprijină funcționarea optimă a creierului prin 3 mecanisme: facilitează funcționarea celulei nervoase, furnizează protecție antioxidantă și asigură producerea de energie celulară. Determină creșterea concentrației de serotonină din cortex.

Efecte:

 • atenuarea oboselii mentale; îmbunătățirea stării în oboseala cronică.
 • efect nootropic; îmbunătățirea performanțelor cognitive.

Este o pseudo-vitamină (nu este o vitamină esențială, dar relaționează direct în multe procese metabolice). Contribuie la scăderea problemelor de atenție și de comportament agresiv.

Bacopa monnieri este un adaptogen cu efecte puternice asupra memoriei și a capacității de concentrare. Aceasta interacționează cu sistemul serotoninergic și al secreției de dopamină, însă principalul mecanism de acțiune constă în îmbunătățirea comunicării dintre celulele nervoase. Acest efect este obținut prin creșterea ratei de comunicare dintre celulele nervoase, datorită accelerării creșterii terminațiilor nervoase (dendrite). Bacopa monnieri este, de asemenea, un puternic antioxidant. Deși este utilizată în medicina tradițională de secole, Bacopa monnieri a ajuns în atenția oamenilor de stiință în ultimii ani; Bacopa monnieri are în acest moment nenumărate studii clinice care-i dovedesc științific efectele de performanță cognitivă și de îmbunătățire a memoriei.

Ginkgo biloba imbunătățește fluxul sangvin la nivelul circulației cerebrale. În forma sa de fitozom (complex format între un ingredient activ și un fosfolipid), prezentă în Mindbalance Cerebro, absorbția extractului standardizat este radical îmbunătățită, iar efectul de creștere a capacității cognitive mult mai puternic

Fosfatidilserina este o parte integrantă a structurii celulei și deține un rol-cheie în menținerea funcționalității acesteia, având ca rezultat îmbunătațirea performanței cerebrale și memoriei. În compoziția Mindbalance Cerebro, fosfatidilserina este și parte a fitozomului de Ginkgo biloba

Proantocianidele oligomere și Astaxantina din surse 100% naturale au efect antioxidant și vasodilatator, întârziind procesele de degenerare a celulei
nervoase.

Sinergia atent studiată a ingredientelor de înaltă calitate conferă produsului Mindbalance Cerebro un efect mult amplificat în raport cu suma efectelor fiecărui component în parte.

Recomandări:

 • crește nivelul de atenție și de claritate mentală, mărește viteza de procesare a informațiilor.
 • imbunătățește capacitatea de concentrare ne-fragmentată, coerența în vorbire și limbaj și capacitatea de memorare/reținere/reamintire.
 • influențează pozitiv procesul de învățare, creativitatea și puterea de muncă, eliminând stările de blocaj mental sau de goluri de memorie.
 • incetinește procesul de îmbătrânire a creierului.
 • reduce nivelul de stres cauzat de supra-aglomerarea activităților cotidiene, prin accelerarea ciclului analiză-sinteză-decizie, pe de o parte și prin creșterea capacității de rezolvare a problemelor, pe de altă parte.

Datorită efectului sinergic al componentelor sale, Mindbalance Cerebro optimizează funcționarea celulei nervoase prin:

 • asigurarea producerii de energie celulară (acetil-L-carnitină);
 • reglarea secreției de serotonină și dopamină (Bacopa monnieri);
 • accelerarea creșterii și conectării terminațiilor nervoase (dendrite) și îmbunătățirea comunicării dintre acestea (Bacopa monnieri);
 • mărirea fluxului sangvin la nivelul circulației cerebrale (Ginkgo biloba);
 • menținerea integrității celulare în situații de stres sau îmbătrânire;
 • efect puternic antioxidant, care întârzie procesele degenerative (Proantocianide, Astaxantina, Bacopa monnieri).

Atenționări: nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani. Informați medicul de familie despre administrarea de Mindbalance CEREBRO dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică. Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare.


Cerebro 30 capsule - producator Pharmnet Plus se recomanda pentru Efort intelectual sustinut si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

265mg Acetil-L-Carnitină. 130mg Ginkgo biloba fitozom (complex Ginkgo biloba / fosfatidilserină), care conține 32.5mg extract de Ginkgo biloba, (standardizat în 24% ginkgoflavonglicozide, 6% lactone terpenice și 2% bilobalide) și 97.5mg fosfolipide, din care 11.7mg fosfatidilserină. 130mg Bacopa monnieri extract standardizat în 50% bacosiden. Capsula: hidroxipropilmetilceluloză, apă, caragenan, dioxid de titan, acetat de potasiu, clorofilă 40mg extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) fitozom, care conține 26.7mg fosfatidilcolină (derivată din soia) și 13.3mg extract din sâmburi de struguri, standardizat în 95% polifenoli, inclusiv OPC (oligomeri proantocianidinici). 32mg Fosfatidilserină (din soia) Agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, stearat de magneziu 1.66mg Astaxantină (din alge marine/Haematococcus pluvialis). Acetyl L-Carnitina.

Administrare

1-2 capsule pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid. Acest produs are efecte optime atunci când este administrat în cure de minimum 4 săptămâni.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Pharmnet Plus


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus