BeneBian Adult 14 capsule

BeneBian Adult 14 capsule

Producător: Walmark
Cod produs: WAL009
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
BeneBian Adult, supliment alimentar. Bacterii benefice pentru adulti. Lactobacillus si Bifidobacterium sunt componente esentiale ale microflorei intestinale.

BeneBian Adult, Walmark, 14 capsule

BeneBian Adult - este un complex modern ce contine bacteriile benefice Lactobacillus si Bifidobacterium, componente esentiale ale microflorei intestianle. Contine o cantitate foarte ridicata, 15,6 miliarde de 8 tipuri de bacterii, in portia zilnica recomandata. Astfel, produsul este recomandat in timpul sau dupa tratamentul cu antibiotice. 
 
Efecte:
  • este recomandat atunci cand mergeti in vacanta sau calatoriti, deoarece schimbarea climei si a alimentatiei reprezinta factori care afecteaza flora intestinala.
  • se poate folosi in timpul sau dupa tratamentul cu antibiotice;
Lactobacillus si Bifidobacterium sunt componente esentiale ale microflorei intestinale.

BeneBian este de asemenea imbunatatit cu fructooligozaharide. Fiecare capsula de BeneBian este produsa printr-o tehnica de microincapsulare patentata care reuseste sa izoleze coloniile de bacterii benefice, obtinand o mai buna protectie fata de factorii exteriori.

BeneBian Adult 14 capsule - producator Walmark se recomanda pentru Flora intestinala (refacere) si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Portie zilnica recomandata: Greutate/1 capsula Greutate/3 capsula Bacterii pana la 5,2 mld. CFU* 15,6 mld. CFU: cont.: Lactobacillus acidophilus 3,48 mld. CFU 10,44 mld. CFU; Lactobacillus rhamnosus 0,52 mld. CFU 1,56 mld. CFU; Bifidobacterium infantis 0,52 mld. CFU 1,56 mld. CFU; Lactobacillus plantarum 0,31 mld. CFU 0,93 mld. CFU; Lactobacillus casei 0,26 mld. CFU 0,78 mld. CFU; Bifidobacterium longum 0,05 mld. CFU 0,15 mld. CFU; Streptococcus thermophilus 0,04 mld. CFU 0,12 mld. CFU; Bifidobacterium breve 0,01 mld. CFU 0,03 mld. CFU; Fructooligozaharide 100,0 mg 300,0 mg. *CFU – Colonii formatoare de unitati.

Administrare

Ca supliment alimentar, 2 capsule pe zi, preferabil dimineata, in timpul unei mese sau la 30 de minute dupa masa. 1 capsula pe zi, in cazul folosirii pe termen lung, 3 capsule in caz de nevoie imediata.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Walmark


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus