Unt de Murumuru 100 ml

Unt de Murumuru 100 ml

22,70Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY053
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Untul de Murumuru este nutritiv si emolient intensiv, protector si regenerator excelent, atat pentru par cat si pentru piele. Util si pt buze uscate sau crapate.

Unt de Murumuru, Mayam, 100 ml

Unt de Murumuru - ste un unt exotic deosebit de apreciat pentru textura sa agreabila, se absoarbe repede in piele fara sa lase pelicula grasa. Prezinta afinitate cu proteinele din fibra capilara, fiind astfel benefic si pentru ingrijirea parului.

Descriere, recomandari:

Murumuru Astrocaryum este o specie de palmier nativa in jungla amazoniana. Prefera de regula solurile umede, crescand de-a lungul raurilor sau mlastinilor. Acest palmier se diferentiaza de restul speciilor prin numarul mare de tepi de protectie, chiar si florile au mici spini pe ele. Frunzele, ce pot atinge marimea de pana la 4 m, au fost folosite de catre localnici de-a lungul timpului pentru confectionarea diferitelor impletituri, cosuri, hamace, iar fructele sub forma de ciorchine, de culoare rosu-portocaliu reprezinta o sursa importanta de ulei comestibil pentru locuitorii din acea regiune.

Din semintele fructelor ajunse la maturitate se extrage untul de Murumuru, care, gratie compozitiei sale bogate in acid lauric, acid miristic si provitamina A, este un produs caruia ii sunt atribuite, dar si confirmate, calitati incontestabile: este nutritiv si emolient intens, protector si regenerator excelent atat pentru par cat si pentru piele. 

Datorita continutului bogat in acid lauric ce are masa moleculara redusa, untul de murumuru are capacitatea de a patrunde prin cuticula de par, fortificand fibra capilara din interior; se absoarbe in profunzime, astfel restabileste echilibrul si elasticitatea pielii.

Metoda de obtinere: unt pur si natural, obtinut din samburi prin presare la rece urmata de filtrare.

Proprietati organoleptice: unt solid la temperatura camerei, cu aspect neuniform si usor ceros, culoare alb-ivoriu, miros fin specific.

Proprietatile untului de murumuru:

  • emolient si nutritiv
  • contribuie la mentinerea nivelului optim de hidratare a pielii
  • regenerator cutanat, reparator
  • favorizeaza si mentine elasticitatea pielii
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii 
  • se absoarbe repede, nu lasa senzatie grasa pe piele
  • prezinta o afinitate remarcabila cu firul de par
  • fortifiant, hranitor si reparator al fibrei capilare
  • confera stralucire si vitalitate parului.

Recomandari, aplicatii:

  • ingrijirea oricarui tip de piele, indeosebi a pielii uscate
  • buze uscate sau crapate 
  • eczeme, psoriazis, piele deteriorata
  • maini, coate, genunchi, calcaie
  • ingrijirea oricarui tip de par 
  • par uscat, degradat, tern 
  • varfuri despicate, par fragil si casant 
  • ingrijirea parului lipsit de vitalitate si volum 
  • par cret, indisciplinat, greu de pieptanat.

Cum se foloseste untul de murumuru:

  • aplicat pe piele simplu, ca atare; se absoarbe repede, lasand o senzatie placuta, catifelata 
  • untul de murumuru este solid si dur la temperatura camerei iar pentru aplicare este indicat sa fie topit in prealabil in palme
  • aplicat simplu pe par, topit in prealabil in palme sau pe baie de apa, sub forma de masca; masca se pastreaza 15-30 minute, dupa care parul se samponeaza si se clateste (scalp uscat sau normal)
  • aplicat simplu pe parul curat, la varfuri sau pe toata lungimea firului, in cantitate moderata (scalp gras)
  • combinat cu alte unturi, uleiuri vegetale si esentiale, in aplicatii pe par si pe piele 
  • ca ingredient in felurite preparate cosmetice pentru ingrijirea pielii si parului.

Se pot prepara:

  • creme anhidre, creme emulsificate
  • balsamuri
  • unturi si creme de corp
  • crema de dus, sampon tip crema
  • balsam pentru par, masti si creme capilare
  • rujuri, balsamuri de buze.

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.


    Unt de Murumuru 100 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrijire par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

    Compozitie / Prospect

    Astrocaryum murumuru seed butter.


    Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

    Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


    Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


    Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

    Alte produse de la producatorul Mayam


    Pareri (0)


    Rău          Bun

    Disclaimer:
    Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

    Mergi sus