Ulei de Coacaze negre Bio 25 ml

Ulei de Coacaze negre Bio 25 ml

15,86Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY099
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Ulei de Coacaze negre Bio recomandat în special pentru tenul matur, tern, pielea sensibilă sau reactivă. Atenuează roșeața și iritațiile pielii.

Ulei de Coacaze negre Bio, Mayam, 25 ml 

Ulei de Coacaze negre Bio - este un ulei preţios ce conţine o serie de elemente esenţiale pentru piele, recomandat în special pentru tenul matur, tern, pielea sensibilă sau reactivă. Antioxidant și nutritiv, concentrat în substanțe cu efect rgenerator, revitalizant, antirid și anti-age.

Uleiul extras din seminţele de coacăze negre este foarte bogat în acid gamma-linolenic, care nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă o serie de acizi graşi esenţiali și vitamina E, are efecte regeneratoare, antioxidante și de echilibrare a funcțiilor țesutului cutanat. Uleiul de coacăze negre aduce beneficii în special pielii mature, devitalizate, deteriorate, îmbătrânite sau predispuse la riduri prematur.

Metoda de obţinere: extras CO₂ din seminţele de coacăze negre. Despre extracţia CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă de înaltă tehnologie, ce permite obţinerea unui randament superior presării la rece şi garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea şi nedeteriorarea elementelor plantei.

Zona geografică de provenienţă: Germania/Finlanda

Calitate: ulei de Coacăze Negre bio - produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar de culoare galben-verzui, vâscozitate medie, miros caracteristic uşor acidulat

Pe piele: pătrunde rapid în piele, are textură uscată, este considerat non-comedogenic*. *Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietăţile uleiului de coacăze negre:

  • antirid, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii
  • antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative și a daunelor radicalilor liberi
  • anti-age, contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii
  • regenerator și revitalizant
  • conferă suplețe și sporește elasticitatea pielii
  • calmant și antiinflamator, ajută la reducerea proceselor inflamatorii cutanate
  • atenuează roșeața și iritațiile pielii
  • contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii.

La ce vă poate ajuta:

  •  este un ulei potrivit pentru îngrijirea oricărui tip de ten
  •  îngrijirea tenului matur, ridat, tern
  •  în tratamente antirid preventiv și curativ
  •  îngrijirea pielii lipsite de elasticitate
  •  îngrijirea pielii afectate de iritaţii, eczeme, roșeață
  •  îngrijirea pielii din zona ochilor
  •  îngrijirea pielii sensibile, fragile, reactive.

Cum se folosește uleiul de coacăze în cosmetică:

  • este un ulei concentrat, de obicei nu se aplică pe piele ca atare
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios
  • o picătură în doza zilnică de cremă
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice, în dozaj de până la 25%
  • în compoziții preparate prin emulsificare, se include la faza finală, la rece
  • ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, cremă contur de ochi
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni sau balsamuri de îngrijire a pielii cu probleme.

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic


Ulei de Coacaze negre Bio 25 ml  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ribes nigrum seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus