Aqua Maris Classic spray nazal 30 ml

Aqua Maris Classic spray nazal 30 ml

Producător: Walmark
Cod produs: WAL039
TVA: 19%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 24 - 48h Cost livrare: 13.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Aqua Maris Classic spray nazal hidratează și curăță nasul, și în același timp regenerează mucoasa nazală. Fără conservanți! Fără aditivi! Curăţă 100% natural!

Aqua Maris Classic spray nazal, Walmark, 30 ml

Aqua Maris Classic spray nazal - un tratament benefic și natural pe bază de apa de mare din Marea Adriatică, bogat în săruri minerale și oligoelemente, care hidratează și curăță nasul uscat și iritat. Acționează blând și eficient, fiind potrivit pentru utilizarea zilnică.

  • 100% natural
  • 200 pulverizări
  • curăță și hidratează
  • pulverizare fină
  • pentru igiena zilnică a cavității nazale.

Caracteristici:

  • funcția mucoasei nazale și respirația normală depind de nivelul de hidratare a mucoasei nazale. Aqua Maris Classic hidratează și curăță nasul, și în același timp regenerează mucoasa nazală.

Beneficii:

  • respirația prin nas este singura cale corectă de respirație, care este vitală pentru dezvoltarea și creșterea copilului. Nasul uscat, impuritățile acumulate, secrețiile sau mucoasa inflamată vor împiedica trecerea aerului prin nasul copilului. Acest lucru poate cauza neliniște, plâns și iritabilitate, poate perturba somnul liniștit și procesul de hrănire. Un nas congestionat duce la apariția răcelilor sau alergiilor și poate afecta starea de sănătate a întregului sistem respirator și sănătatea urechii.
  • apa de mare bogată în săruri minerale are un efect benefic asupra mucoasei nazale prin sprijinirea mecanismelor naturale de curățare.

Acest produs poate fi utilizat și de către femeile însărcinate sau care alăptează.

Când și cum se folosește spray-ul nazal Aqua Maris Classic:

Pentru a menține igiena nazală zilnică și senzația de confort, pulverizați de 1 - 2 ori în fiecare nară. Această procedură poate fi repetată de mai multe ori pe zi sau ori de câte ori este necesar. Pentru a trata mucoasa nazală uscată și iritată din cauza schimbării condițiilor climatice (cum ar fi uscăciunea extremă a mucoasei nazale în zone cu aer condiționat, sau cu poluare, cu schimbări neașteptate ale temperaturii sau a calității aerului, ex. în timpul călătoriilor), pulverizați de 3 până la 4 ori în fiecare nară sau ori de câte ori este necesar. Înainte de prima utilizare, scoateți capacul și pulverizati de 2 - 3 ori pentru a elibera aerul din pompă.

Aqua Maris Classic spray conține apă de mare izotonică din marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente pentru curățarea și hidratarea căilor nazale iritate.

Notificări: din motive de igienă se recomandă utilizarea produsului de către o singură persoană; nu utilizați produsul împreună cu alte persoane. Nu necesită condiții speciale de depozitare. Nu lăsați la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu utilizați produsul după data înscrisă pe ambalaj.

Fără aditivi şi conservanţi!

Gama de spray-uri nazale Aqua Maris foloseşte un sistem modern de pompă APF (advanced preservative-free). Acest sistem unic permite conţinutului flaconului să rămână steril până la ultima picatură.


Aqua Maris Classic spray nazal 30 ml - producator Walmark se recomanda pentru Rinita alergica si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

100 ml soluție conține 30 ml apă de mare naturală.

Administrare

Pentru a menține igiena zilnică a căilor respiratorii și pentru a păstra senzația de confort, pulverizați de 2 ori în fiecare nară sau ori de câte ori este necesar. Pentru a trata mucoasa nazală uscată și iritată din cauza schimbării condițiilor climatice (cum ar fi uscăciunea extremă a mucoasei nazale în zone cu aer condiționat, sau cu poluare, cu schimbări neașteptate ale temperaturii sau a calității aerului (ex. în timpul călătoriilor), pulverizați de 3 până la 4 ori în fiecare nară sau ori de câte ori este necesar.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Walmark


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus