Adrenall Mindbalance 30 capsule

Adrenall Mindbalance 30 capsule

Producător: Pharmnet Plus
Cod produs: PHMN003
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Adrenall Mindbalance reprezinta o formulă sinergică de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reacției organismului la situații de stres.

Adrenall Mindbalance, Pharmnet Plus, 30 capsule

Adrenall - formulă sinergică de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reacției organismului la situații de stres intens.

Neuravena este un extract unic, patentat, din plante tinere de ovăz verde sălbatic având o serie de studii clinice care demonstrează efectul acestuia asupra rezistenței la stres și a acuității mentale. Acest extract acționează prin două mecanisme diferite, modulând sinteza unor enzime care acționează asupra sistemului nervos central (monoamin-oxidază și fosfodiesterază).

Schisandra chinensis este una dintre cele mai importante plante adaptogene, cu efecte recunoscute în creșterea rezistenței organismului, reducerea anxietății și a nivelului de cortizol („hormonul stresului”).

Eleutherococcus senticosus (Ginseng-siberian) este utilizată pentru creșterea capacității de muncă, a efectului anti-stres și a potențialului său demonstrat de întărire a sistemului imunitar. Este recunoscută pentru efectul de îmbunătățire a cogniției în perioadele de stres psihic.

Rhodiola rosea o plantă originară din peninsula scandinavică, cu efect neuroprotectiv și de încetinire a procesului de îmbatrânire. Rhodiola este utilizată în mod tradițional pentru capacitatea sa de reducere a oboselii și epuizării în situații de stres prelungit.

Melissa oficinalis (Roiniță) este o plantă binecunoscută pentru efectele sale de calmare. S-a demonstrat că are efect de reducere a anxietății și că îmbunătățește funcțiile cognitive, mai ales în perioadele de stres intens.

Recomandări:

  • optimizează nivelul de energie și îmbunătățește anduranța fizică și psihică.
  • menține nivelul de performanță în perioadele de privare de somn.
  • susține buna funcționare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secreția hormonilor de stres.
  • intensifică adaptabilitatea naturală a organismului la stresori fizici, mentali și de mediu.
  • susține homeostazia adaptivă – capacitatea naturală a organismului de a se adapta permanent la mediu astfel încât să-și obțină și să-și conserve starea de echilibru (homeostazia).

Combinația unică de extracte standardizate din plante adaptogene asigură efectul stabil și continuu pe durata administrării.

Atenționări: nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani. Informați medicul de familie despre administrarea de Mindbalance Adrenall dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică. Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare.


Adrenall 30 capsule - producator Pharmnet Plus se recomanda pentru Stres si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

200mg Neuravena®, extract alcoolic 3,5:1 din plante tinere de Ovăz (Avena sativa), standardizat în ≥ 0,3% flavonoide (isovitexin); maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Capsula: hidroxipropilmetilceluloză, apă, caragenan, sorbat de potasiu. 95mg extract alcoolic 5:1 din fructe de Schizandra (Schisandra chinensis) , standardizat în 1.38% schisandrine; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Agent de încarcare: celuloză microcristalină 78mg extract hidroalcoolic 8:1 din rădăcină de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), standardizat în ≥ 0.8% eleuteroside; maltodextrină 60mg extract hidroalcoolic 2-5:1 din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea), standardizat în ≥ 3% rosavine; celuloză microcristalină 60mg extract apos 5:1 din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), standardizat în ≥ 5% acid rozmarinic; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru Agenți antiaglomeranți: fosfat tricalcic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Administrare

Câte 1-2 capsule de două ori pe zi, cu un pahar cu apă. Acest produs are efecte optime atunci când este administrat începând cu minimum 10 zile înaintea unui eveniment sau a unei perioade previzibil stresante.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Pharmnet Plus


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus