Distonoplant Ulei 5 ml

Distonoplant Ulei 5 ml

28,60Lei 32,50Lei
Reducere 12%
Producător: Fares
Cod produs: FAR371
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Distonoplant Ulei contribuie la regasirea starii de calm in situatii de stres. Se aplica la incheietura mainii si se inhaleaza sau la nivelul tamplelor si se maseaza usor.

Distonoplant Ulei, Fares, 5 ml

Distonoplant Ulei - formula complexa din 9 uleiuri esentiale. Din plante medicinale folosite traditional pentru reducerea starilor de agitatie. Favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolenta Utilizare usoara datorita sticlei cu roll-on. Aplicare externa in zona tamplelor sau la incheietura mainii. Formula complexa pe baza de 9 uleiuri esentiale obtinute din plante medicinale folosite traditional pentru reducerea starilor de agitatie.

  • contribuie la regasirea starii de calm in situatii de stres.
  • uleiul se foloseste doar pentru uz extern. Se aplica la incheietura mainii si se inhaleaza sau la nivelul tamplelor si se maseaza usor.
  • produsul este 100% natural.
  • nu induce efecte adverse, precum somnolenta.
  • produsul poate fi folosit cu usurinta, datorita ambalajului cu sticla roll-on.

Tip produs: Aromaterapie.

Uleiul esential de Cistus (Cisti ladaniferi aetheroleum)

Folosit de antici pentru fumigatii, uleiul de cistus, intalnit sub denumirea de labdanum, a fost folosit in special in industria parfumurilor. King’s American Dispensatory in 1898 prezenta aroma balsamica, lemnoasa, placuta a acestui ulei esential, utilizat pe atunci pentru rolul lui calmant.

Uleiul esential de bergamot (Citrus bergami aetheroleum)

Prezentat ca stimulent usor in King’s American Dispensatory (1898), astazi uleiul esential de bergamota a fost demonstrat stiintific ca fiind eficient si sigur pentru crearea unei stari mentale de bine.

Ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum)

Lavanda a fost un remediu important in Asia, Europa, Roma antica, Grecia antica, si poate fi regasita, de asemenea, in textele evreiesti antice, inclusiv in cele Biblice. Lavanda, printre multiplele sale beneficii, contribuie la o relaxare optima si ajuta la reducerea tensiunilor si iritabilitatii.

Ulei esential de lemongrass (Cymbopoginis citrati aetheroleum)

Uleiul esential de lemongrass est-indian, cum se mai numeste, provine din Malabar, Cochin, India si Peninsula Malay. A fost oficial descris in British Pharmacopoeia din 1914, ca avand in compozitie aldehida principala citralul, acesta fiind in proportie de 70 – 85%. Uleiul de Lemongrass revitalizeaza organismul si are rol calmant.

Ulei esential de serlai (Salviae sclareae aetheroleum)

Originea Salviei sclarea se gaseste probabil in insula Creta, de unde s-a extins in toata zona mediteraneana.

Este cunoscuta de peste 2000 de ani, cand celtii o utilizau pentru prepararea unui ceai in scopuri rituale. Datorita mirosului sau unic si a tenacitatii deosebite, uleiul esential de serlai are

numeroase utilizari in domeniul parfumeriei, dar si al cosmeticii si al bauturilor. In aromaterapie este indicat in stari de oboseala nervoasa.

Ulei esential de tamaie (Boswelliae carterii aetheroleum)

In parfumerie, Boswellia carterii este specia cea mai apreciata ca sursa de ulei esential, dintre speciile de olibanum.

Pomenita in Vechiul Testament, olibanum sau tamaia, este probabil primul produs odorant folosit de om, Egiptul importand acest produs inca din anul 1500. Termenul egiptean pentru tamaie semnifica „cea care face ca divinitatea sa fie cunoscuta”.

In aromaterapie uleiul esential de Boswellia este folosit pentru efectele sale de reducere a starilor sufletesti de tristete si descurajare.

Ulei esential de vetiver (Vetiveria zizanioides aetheroleum)

Cunoscuta ca planta aromatica inca din vremurile vedice sub numele de Khus-Khus. Calitatile olfactive exceptionale, mirosul pregnant si tenace, cald, bogat, cu note pamantii si ierboase, cu subnote lemnoase, fac din uleiul de vetiver un element aproape omniprezent alparfumeriei clasice si moderne. In medicina traditionala indiana, uleiului de vetiver i se recunosc, printre altele, proprietati stimulente, tonice asupra organismului, fiind util in starile de neliniste.

Ulei esential de cedru de Virginia (Juniperi virginiana aetheroleum)

Denumit cedru rosu sau cedru de Virginia, in America de Nord, regiunea unde vegeteaza, acest arbore

sempervirescent cu crestere lenta a fost prezent in Farmacopeea Statelor Unite de la inceputul secolului trecut, uleiul sau esential fiind considerat stimulent si relaxant. Recomandarile in aromaterapie ale uleiului esential de cedru de Virginia sunt pentru sustinerea memoriei, pentru

intarire, pentru depasirea si curatarea influentelor negative.

Ulei esential de musetel roman (Chamomillae romanae aetheroleum)

Uleiurile de musetel roman sunt odorante naturale de lux, intrand in compozitii parfumistice carora le confera o nota calda, proaspata si o adancime naturala greu de realizat cu alte ingrediente. In aromaterapie este recomandat pentru rolul calmant.

Precautii: evitati contactul cu ochii, mucoasele, buzele si alte zone sensibile. Poate produce iritarea pielii. Nu inhalati direct daca aveti astm sau alergii respiratorii. A nu se folosi de catre femei insarcinate si copii sub 3 ani.


Distonoplant Ulei 5 ml - producator Fares se recomanda pentru Stres si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ulei vegetal de cocos (Cocos nucifera); trigliceride caprilice/caprice; uleiuri esentiale de: Cistus (Cisti ladaniferiaetheroleum), bergamot (Citrus bergamiaetheroleum), lavanda (Lavandulaeaetheroleum), lemongrass (Cymbopoginis citrati aetheroleum), serlai (Salviae sclareae aetheroleum), tamaie (Boswelliae carterii aetheroleum), vetiver (Vetiveria zizanioides aetheroleum), cedru de Virginia (Juniperi virginiana aetheroleum), musetel roman (Chamomillae romanae aetheroleum).

Administrare

Se foloseste de 2 – 3 ori pe zi, sau la nevoie. Aplicati o picatura la incheietura mainii, frecati mainile impreuna si inhalati profund. Aplicati o picatura pe zona fruntii si a tamplelor.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Fares


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus