Acid Ferulic 5 gr

Acid Ferulic 5 gr

9,90Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY158
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 50 de lei în orașul Bacău și 200 lei în țară
Comandă telefonic: 0747 660 603 / 0734 158 685
Acid Ferulic, antioxidant forte ce încetineşte îmbătrânirea cutanată, este fotoprotector şi contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Acid Ferulic, Mayam, 5 gr

Acid Ferulic - este unul dintre cei mai potenţi antioxidanţi naturali, un fenol obţinut din surse vegetale cu acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce încetineşte îmbătrânirea cutanată, este fotoprotector şi contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Acidul ferulic se găseşte în diferite părţi ale multor plante. Este prezent în cereale (orez, grâu, ovăz) în cafea, roşii, anghinare sau porumb, dar şi într-o serie de plante utilizate în Medicina Tradiţională Chineză. Acidul ferulic din oferta noastră este obţinut din rădăcina plantei Ferula communis.

Există o serie de studii care demonstrează faptul că acidul ferulic acţionează sinergic cu alţi antioxidanţi, în special cu vitamina C, sporind eficienţa şi stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, fiind astfel un ingredient potrivit şi pentru cosmeticele de protecţie solară.

Prezentare: pulbere cristalină gălbuie, miros dulceag agreabil. Este parţial solubil în apă, dispersabil în medii apoase, solubil în alcool.

Proprietăţile acidului ferulic:

  • antioxidant forte
  • neutralizează acţiunea radicalilor liberi
  • fotoprotector, protejează pielea de daunele factorilor externi
  • uşor antiinflamtor
  • anti-aging, combate formarea ridurilor
  • sporește fermitatea pielii
  • ușor iluminator al pielii
  • favorizează buna funcţionare a membranelor celulare
  • inhibă uşor producţia melaninei.

Recomandări, aplicații:

  • dozaj recomandat: 0,5-1%
  • pH-ul compoziţiei finale în care se include, este indicat să fie de cel mult 5,5
  • în emulsii se include la faza finală
  • este potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru pielea matură, ridată
  • alături de vitaminele C şi E formează o sinergie cu efect antioxidant forte

Se pot prepara:

  • creme, loţiuni şi seruri antirid şi antiîmbătrânire
  • măşti vitaminizante, tratamente de rejuvenare a pielii
  • creme şi loţiuni de protecţie solară
  • creme, loţiuni, geluri aplicate după expunerea la soare.

Date de siguranţă: a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a nu se ingera, a nu se utiliza pur pe piele, a se evita contactul cu ochii; uz cosmetic


Acid Ferulic 5 gr - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Active cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ferulic acid.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.