CalmUrin Forte 20 capsule

CalmUrin Forte 20 capsule

Producător: Good Days Therapy
Cod produs: GOD013
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
CalmUrin Forte contribuie la protecția și funcționarea normală a aparatului reno-urinar si ajută la menținerea în limitele normale a volumului prostatei.

CalmUrin Forte, Good Days Therapy, 20 capsule

CalmUrin Forte - conţine CranRichPAC® 40:1, extract superconcentrat de înaltă calitate din fructe de Merişor-canadian, îmbogățit cu vitamina H (biotină).

Din 40 g fructe proaspete, recoltate în momentul în care conține maximum de substanțe bioactive – clasa A, se obține 1 g de extract CranRichPAC®. Fiecare capsulă conține garantat minimum 125 mg proantocianidineˆ, benefice pentru protecție și imunitate.  Calitatea materiei prime utilizate şi, implicit, conţinutul înalt de proantocianidine (PAC) este foarte important mai ales pentru reducerea eficientă a disconfortului la nivel urinar, deoarece efectul depinde direct de doza de proantocianidine (PAC) administrată.

Studiile clinice de dată recentă1-3  confirmă necesitatea administrării zilnice a unui extract concentrat de Merișor-canadian de calitate înaltă și cu un conținut ridicat de proantocianidine (PAC) pentru protecția și funcționalitatea normală a aparatului urinar. Efectul extractului de Merișor-canadian asupra căilor urinare depinde direct de doza de proanocianidine (PAC) administrată, iar o doză mai mare de PAC are un efect sporit și o acțiune prelungită chiar şi în timpul somnului. Pentru un efect optim și consolidarea acestuia s-a ţinut seama de aceste studii într-o schemă de administrare de 7 zile a capsulelor CalmUrin™ Forte. Este recomandat să se bea minim 3 litri de apă pe zi pe perioada administrării. Chiar și în cazul în care se recurge la tratamentul cu antibiotice,  acesta poate fi completat cu CalmUrin™ Forte.

Acțiuni, ca adjuvant:

  • contribuie la protecția și funcționarea normală a aparatului reno-urinar;
  • ajută la reducerea disconfortului de la nivelul aparatului reno-urinar, chiar în cazuri deosebite;
  • contribuie la reducerea disconfortului în timpul urinării;
  • contribuie la scăderea frecvenței micțiunilor diurne și nocturne;
  • contribuie la funcționarea normală a prostatei;
  • ajută la menținerea în limitele normale a volumului prostatei;
  • contribuie la funcționarea normală a mucoasei gastrice (stomacale);
  • ajută la neutralizarea radicalilor liberi;
  • ajută la protecția cavității bucale.

Contraindicații: nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. Administrat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.


CalmUrin Forte 20 capsule - producator Good Days Therapy se recomanda pentru Infectii urinare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

CranRichPAC® (extract de Merişor-canadian concentrație 40:1), capsulă (hidropropilmetilceluloză), celuloză microcristalină (agent de încărcare), vitamina H (biotină). Cantitate/ 1capsulă % VNR*: CranRichPAC® (extract de Merişor-canadian, concentrație 40:1) 500 mg **, Vitamina H (biotină) 12 mcg 24. * Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita.

Administrare

Disconfort deosebit: zilele 1 - 3 câte 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara, zilele 4 - 7 câte 1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara. Disconfort moderat: 1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara. Administrarea se face întotdeauna cu ½ h înainte de masă.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Good Days Therapy

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus