Cardiobor 60 capsule

Cardiobor 60 capsule

Producător: Hypericum
Cod produs: HYP084
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Cardiobor este un supliment alimentar cu rol adjuvant în protecția sistemului cardiovascular. Are efecte benefice asupra metabolismului lipidelor.

Cardiobor, Hypericum, 60 capsule

Cardiobor - supliment alimentar cu rol adjuvant în protecția sistemului cardiovascular.

Recomandari: 

  • pentru organismul uman microelementele (printre care și Borul) joacă un rol important atât datorită integrării lor în enzimele numite metalo-dependente, cât și datorită rolului de catalizator în reacțiile biologice specifice Fructoboratul de calciu are efecte benefice asupra metabolismului lipidelor, scade nivelul colesterolului sanguin crescut peste limitele normale.
  • dieta îmbogățită cu fructoborat de calciu a dus la reducerea valorilor colesterolului total, influențând benefic starea pacienților cu dislipidemie, afecțiuni de metabolism și cardiovasculare.
  • de asemenea a fost observată influența fructoboratului de calciu asupra metabolismului acidului uric determinând o reducere a valorii acestuia. Formularea farmaceutică a produsului CardioBor, în baza studiului clinic pilot efectuat la Centrul de Cardiologie, a Universităţii din Craiova, condus de Dr. Constantin Militaru, se bazează pe studiul combinaţiei fructoborat de calciu şi resveratrol, cu efecte sinergice asupra stării clinice şi biologice a pacienţilor cu angină pectorală şi alte afecţiuni cardiovasculare. In acest sens fructoboratul de calciu vine în sprijinul resveratrolului protejându-l.

Proprietati:  

  • fructoboratul de calciu devine un stabilizator pentru resveratrol împotriva degradării acestuia în tractul digestiv.
  • de asemenea, s-a dovedit că sinergismul pozitiv al fructoboratului de calciu cu resveratrolul, duc la îmbunătăţirea eficacităţii biologice ca agenţi antioxidanţi şi antiinflamatori.

Cardiobor 60 capsule - producator Hypericum se recomanda pentru Angina Pectorala si face parte din oferta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Fructoborat de Calciu, extract natural de Polygonum Cuspidatum (cu resveratrol) maltodextrină, gelatină (capsule).

Administrare

Pentru adulți doza recomandată este de 2 capsule pe zi, timp de 60 de zile. Se face o pauză de 30 zile, apoi se poate relua. Cura se poate repeta la nevoie.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Hypericum

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus