Aterostop 63 capsule

Aterostop 63 capsule

Producător: Fares
Cod produs: FAR262
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Aterostop contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge. Contine catina, macese, paducel, ginkgo biloba, lucerna.

Aterostop, Fares, 63 capsule

Aterostop - contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge.

Ingrediente:

Lucerna a arătat în studiile ştiinţifice efecte semnificative de reducere a trigliceridelor, a colesterolului total, a lipoproteinelor cu densitate joasă (LDL) şi foarte joasă (VLDL) și efect antioxidant, acestea contribuind împreună la normalizarea structurii peretelui aortic la nivelul căruia se s-a depus LDL în condițiile unei diete bogate în grăsimi. De asemenea, s-a evidețiat că extractele din lucernă bogate în saponine au redus biosinteza colesterolului la nivelul ficatului şi au crescut eliminarea sa prin excreţie.

Ginkgo biloba are efecte de îmbunătăţire a fluxului sangvin şi a microcirculaţiei cu optimizarea funcţiei cerebrale. Contribuie la reducerea nivelelor totale de colesterol plasmatic şi a parametrilor lipidici serici, la protejarea inimii prin reducerea generării de radicali liberi şi creşterea capacităţii antioxidante a celulelor miocardice, la protejarea lumenului vascular arterial, la reducerea depunerilor lipidice pe pereţii vaselor sanguine şi la reducerea vâscozității sângelui.

Tuberculii de topinambur au un conţinut ridicat de inulină, o fibră solubilă nedigerabilă cu  valoare calorică scăzută. Aceasta contribuie la reducerea grăsimilor din sânge prin scăderea formării colesterolului la nivel hepatic și încetinirea absorbției sale din intestin. Studiile au evidențiat capacitatea inulinei de a reduce colesterolul „rău”  (LDL) și micșorarea cu 35% a depozitelor de lipide din pereţii arterelor.

Atât fructele cât și frunzele de cătină au arătat în experimentele ştiinţifice un efect protector pentru aparatul cardiovascular. Prin activitatea antioxidantă, fenolii din compoziţia acestora inhibă peroxidarea lipidelor, jucând un rol important în păstrarea structurii și funcției normale a vaselor de sânge. S-a constatat creșterea fluxului sanguin în arterele coronare care hrănesc inima și creșterea forței de contracție a mușchiului cardiac.

Păducelul a fost folosit pentru sănătatea inimii de sute de ani, iar cercetările recente nu fac decât să demonstreze efectele sale benefice de menţinere a unui ritm cardiac şi a unei tensiuni arteriale echilibrate. Fructele de păducel au efect antioxidant și reduc importanți factori de risc cardiovasculari, echilibrând tensiunea arterială şi scăzând nivelele de colesterol. Studiile ştiinţifice au arătat că păducelul creşte sinteza de colagen, favorizând regenerarea peretelui vascular.

Măceşele sunt recunoscute pentru potenţialul lor antioxidant ridicat, demonstrat în numeroase studii ştiinţifice. În plus, s-a evidențiat faptul că au şi efect de reducere a nivelului de lipide, a colesterolul „rău” (LDL), a hipertensiunii arteriale și a vâscozității sângelui, fiind recomandate pentru menținerea sănătății vaselor de sânge.

Ghimbirul, printre multe alte beneficii pentru sănătate, s-a arătat un promiţător agent antioxidant și de reducere a colesterolului total și a colesterolul „rău” (LDL). S-a evidențiat, de asemenea, creșterea colesterolul „bun” (HDL), care are efect protector prin transportul LDL din peretele vascular la ficat (transportul invers al colesterolului) și inhibarea proliferării fibrelor musculare netede din peretele vascular, contribuind la reducerea posibilității constituirii depozitelor de lipide din pereţii arterelor.

Beneficii:

  • ajută la reducerea vâscozităţii sângelui
  • favorizează vasodilataţia periferică
  • susține buna funcționare a inimii în condițiile unui aport scăzut de oxigen
  • contribuie la reducerea biosintezei de colesterol la nivel hepatic
  • contribuie la reducerea colesterolului seric și tisular, la reducerea trigliceridelor serice (creşterea colesterolului din sânge reprezintă un factor de risc cardiovascular)
  • susţine sinteza de colagen solubil contribuind la regenerarea endoteliului vascular
  • antioxidant vascular și general, contribuie la reducerea peroxidării lipidelor și astfel la menținerea integrității pereților arteriali
  • ajută la menţinerea structurii normale a endoteliului vascular (componentă importantă a peretelui vascular, format din totalitatea celulelor care mărginesc partea internă a vaselor de sânge)
  • favorizează dispersarea depunerilor de lipide (colesterol) formate pe pereţii arterelor făcând posibilă trecerea liberă a sângelui
  • contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge.

Atentionari: nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Efecte secundare si interactiuni:
acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. Utilizarea concomitentă cu anticoagulante în tratament îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare.


Aterostop 63 capsule - producator Fares se recomanda pentru Ateroscleroza si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro


Compozitie / Prospect

-lucernă (Medicaginis herba) 71,4 mg -frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 71,4 mg -tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 40,8 mg -fructe de cătină (Hippophae fructus) 7,4 mg -frunze de cătină (Hippophae folium) 37,4 mg -fructe de păducel (Crataegi fructus) 37,4 mg -fructe de măceș (Cynosbati fructus) 37,4 mg -rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 6,8 mg.

Administrare

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3-6 luni. Pentru îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul membrelor superioare și inferioare prin efect vasodilatator, recomandăm masarea acestora cu produsul – Ulei de masaj cu Eucalyptus citriodora -C44, de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Masarea se face în sensul circulației limfatice (de la degete în sus).


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Fares

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus