Igiena dentara cu produse naturiste? DA.

22 decembrie 2020 | Oana Cucu | Niciun comentariu

Portiunea gurii de sub limba este plina de vase de sange minuscule, care absorb cu usurinta substantele direct in corp. Unele cercetari arata ca aceasta absorbtie este chiar extrem de eficienta. Cu toate acestea, oricat de minunat si de confortabil este acest mod de administrare a medicamentelor sau a altor substante, este necesar sa fim constienti si de substantele chimice si compusii potential daunatori care se gasesc in produsele de igiena dentara conventionale si care pot fi absorbite din gura direct in sange.

Din acest motiv, produsele medicale orale au potentialul de a avea un efect sistemic asupra intregului corp. Prin urmare, orice produs utilizat pentru a mentine sanatatea orala optima ar trebui sa fie sigur nu doar de la inghitire, ci si de la absorbtia directa in sange.

Asadar, pentru a minimiza riscul de a avea efectele negative potentiale ale absorbtiei substantelor chimice, se pot utiliza produse care contin in mod ideal ingrediente naturale inerte cat mai mult posibil.

Consideram ca acesta este principalul motiv pentru care o igiena dentara corecta este cu adevarat corecta, doar atunci cand nu afecteaza alte parti ale organismului. Si, pentru a simplifica, recomandam cateva game de produse naturale si naturiste destinate unei igiene dentare eficienta si sigura.

igiena dentara

Igiena dentara cu Georganics

"Pentru toate produsele noastre folosim doar ingrediente pure, naturale si organice. Aceasta inseamna ca suntem capabili sa va privim drept in ochi atunci cand va spunem ca aceasta este ingrijirea orala facuta in mod natural." Asta ofera produsele de igiena dentara de la Georganics.
Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.
Gama cuprinde periute de dinti, uleiuri pentru igiena dentara, tablete si paste de dinti, ata dentara.

Logodent Paste de Dinti

Pastele de dinti de la Logodent se diferentiaza printr-o curatare blanda dar minutioasa cu agenti minerali. Nu contin aditivi sintetici de fluor, gluten si microplastice. Pe langa aceste benficii, aromele sunt proaspete, potrivite chiar si copiilor. Contin extracte de alge bogate in minerale.
Consistenta spumanta usoara asigura o curatare orientata, ingrijirea dintilor si mentinerea gingiilor sanatoase. Retineti! Periajul regulat previne efectiv placa si cariile dintilor!

VivaNatura Abordare Holistica pentru Igiena Dentara

Fabricate si ambalate la noi in tara, produsele VivaNatura sunt in pas cu cerintele actuale si stilul de viata sanatos. Totodata, sunt valorificate cu succes retete traditionale, verificate empiric de medicina populara romaneasca, care au la baza remedii autohtone precum petrol, argila, produse apicole, plante medicinale.
GennaDent este gama de produse pentru igiena dentara ce intretin si imbunatatesc sanatatea dintilor si a gingiilor. Ofera solutia naturala, completa pentru igiena orala uzuala si cu rol adjuvant in diverse afectiuni de la nivelul cavitatii bucale.

Argital cu Uleiuri Esentiale

Uleiurile esentiale sunt principalul atuu al produselor de igiena dentara de la Argital. Pastele de dinti contin si gel de argila verde non-abraziv, care, in sinergie cu celelalte ingrediente active, curata, tonifica, intareste gingiile si previne cariile dentare.
Proprietatile naturale ale ingredientelor sunt consolidate de procesul de dinamizare. Etica Argital a permis formularea de produse care au la baza sanatatea omului si integritatea mediului.
Armonia dintre spirit, suflet si corp este cuprinsa in produsele de igiena dentara Argital.

TIS Farmaceutics pentru Proteze Dentare

Un alt aspect insuficient cunoscut este faptul ca protezele dentare sunt lucrari care acumuleaza o cantitate crescuta de placa dentara. Acestea cresc riscul aparitiei cariilor la nivelul dintilor naturali ramasi sau a afectiunilor gingivale si parodontale. Ingrijirea gingiilor este necesara iar calitatea si eficacitatea produselor utilizate cu atat mai importanta.
TIS farmaceutic vine in ajutorul tuturor care se confrunta cu aceasta problema cu formule unice, fitoterapice testate de medici stomatologi. Efectul este de intarire si protectie a gingiilor sensibile si produsele pot fi utilizat pe termen lung. Asigura regenerarea suprafetei gingivale in caz de lezare sau iritare (si nu ingreuneaza montarea protezei).

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puterea Plantelor

"Să previi este mai bine și mai simplu decât să vindeci!"
Acesta este motto-ul după care ne ghidăm, și ca urmare rubricile de pe site-ul nostru vor conține informații, sfaturi, "secrete" și rețete despre cum poți avea grijă de tine și de cei dragi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram