Condiment Galangal Hild Bio 35 gr
Condiment Galangal Hild Bio 35 gr
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Condiment Galangal Hild Bio, Sonnentor, 35 gr
Condiment Galangal Hild Bio - un condiment des folosit în reţetele Hildegard.
Galangal, rizomul unei plante din famlia ghimbirului, folosit mai ales in bucataria thailandeza, indoneziana si malaeziana este usor de confundat cu ghimbirul datorita aspectului sau. Este totusi mai mare si mai lucios, cu un miez mai alb si considerabil mai tare decat cel al ghimbirului care este mai zemos si poate fi razuit cu usurinta. Galangal este aproape lemnos la exterior si foarte putin moale in centru. Are si un gust diferit de ghimbir, mai picant, care aduce la aroma cu pinul si o aroma fresh, revigoranta. Este des intalnit in preparate cu peste sau fructe de mare, in compania usturoiului, combinat cu chilli, lamaie sau tamarind. Se foloseste in sosuri, supe, satay, pentru a asezona carnea de pui, sau curry-urile vegetale.
Condiment Galangal Hild Bio 35 gr- producator Sonnentor se regaseste in categoria Condimente, sare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro
Compozitie / Prospect
100% galangal.
Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!
Pentru comenzi telefonice sunati la: 0747 66 06 03 / 0734 15 86 85
Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.
Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !
Alte produse de la producatorul Sonnentor
Pareri (0)
Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.