Detalii livrare

Livrarea in tara

Livrarea in tara se efectueaza prin curierul rapid GLS Romania in termen de 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzilor, la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele comandate sunt pe stoc, expedierea se face in 24 de ore.

Observatie : comenzile primite in zilele de  Vineri dupa ora 15, Sambata si Duminca vor fi prelucrate in cursul zilei de Luni.

                                                 

 Costul transportului prin curier rapid este :

          GRATUIT - pentru comenzi mai mari de 200 lei

 13,9 lei - pentru comenzi mai mici de 200 lei

 17,9 lei - pentru comenzi mai mici de 30 lei

Tarifele sunt valabile pentru livrarile pe intreg teritoriul Romaniei. Nu se taxeaza suplimentar coletele mai mari de 1 kg.

GLS Romania nu efectueaza livrari sambata.

Orarul de livrare al comenzilor de catre GLS Romania este Luni – Vineri intre orele 9 -17

 

Este posibil ca la un moment dat sa nu existe pe stoc anumite produse prezentate pe site ( stocul de pe site nu este in timp real) si ca  urmare se va mari termenul de livrare. Acest lucru se va intampla doar cu acordul clientului, respectiv clientul va fi sunat pentru a i se comunica noul termen de livrare.

De asemenea, exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata din acelasi motiv si in aceasta situatie, va vom contacta telefonic pentru a va recomanda produse alternative.

 

 Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati.


Livrarea in orasul Bacau

Livrarea in orasul Bacau se face GRATUIT, pentru comenzi mai mari de 50 ron si se efectueaza prin mijloc propriu de transport.


Echipa PutereaPlantelor.ro

Sus ^