Despre noi

Putereaplantelor.ro a aparut in anul 2013 din dorinta de a va oferi o gama variata de produse naturiste si bio, la preturi accesibile tuturor prin reducerile oferite, in care promovam produsele romanesti si un stil de viata sanatos. Sanatatea incepe cu o alimentatie corecta, bazata pe alimente prelucrate cat mai putin si fara adaosuri chimice.  Noi facem o selectie a produselor afisate pe site, ca urmare veti gasi suplimente alimentare, produse cosmetice, detergenti bio sau alimente pe care noi si familiile noastre le consumam. Va tinem la curent cu Produsele noi din domeniu astfel incat sa fiti informati si sa alegeti cele mai potrivite produse naturale.

Va invitam sa faceti parte din marea familie PutereaPlantelor si sa ne considerati un prieten bun, de incredere, la care veti gasi sfaturi si produse naturale si veti reveni cu placere!


Produsele comercializate pe acest site provin direct de la producatorii romani sau de la distribuitorii autorizati, acestia certificand calitatea produselor prin buletine de analize.

Pe pagina noastra de "Blog" va informam despre beneficiile fitoterapiei ( ramura a terapiei naturiste care foloseste plantele si preparatele din plante ca mijloc de prevenire si tratare a bolilor) si despre cum sa va mentineti o stare generala de bine. Aici veti gasi atat recomandari de suplimente alimentare pentru anumite afectiuni, cat si recomandari pentru o alimentatie sanatoasa, retete, studii clinice, sfaturi pentru mentinerea sanatatii si a frumusetii folosind produse naturale si un stil de viata armonios.


Valorile PutereaPlantelor.ro sunt:

* profesionalism

* oferirea de produse si servicii de calitate

* grija fata de oameni

* respect fata de natura

* inovatie

* implicare si daruire.

"Sa previi este mai bine si mai simplu decat sa vindeci!"

Acesta este motto-ul dupa care ne ghidam, ca urmare rubricile de pe site-ul nostru vor contine informatii, sfaturi, "secrete" si retete despre:

* Avantajele produselor bio
* Calitatea produselor naturiste romanesti dovedita prin studii/teste si premiile obtinute la concursuri internationale
* O alimentatie sanatoasa ("Suntem ceea ce mancam")
* Efectele plantelor in prevenirea unor afectiuni
* Remedii antistres
* Recomandari de terapii complementare


In speranta ca v-am trezit interesul, va invitam sa folositi produsele naturiste si bio din magazinul online Putereaplantelor.ro si sa profitati de Promotiile, Reducerile si Pachetele 1+1 Cadou!

Sus ⇑
Mergi sus