Despre noi

Putereaplantelor.ro a aparut din dorinta de a va oferi un magazin online cu o gama variata de produse naturiste si bio, la preturi accesibile tuturor prin reducerile oferite, in care promovam produsele romanesti si un stil de viata sanatos. Va tinem la curent cu Produsele noi din domeniu astfel incat sa fiti informati si sa alegeti cele mai potrivite produse naturale. Dorim sa va oferim produse de calitate, ca urmare facem o selectie a produselor afisate pe site.

Produsele comercializate pe acest site provin direct de la producatorii romani sau de la distribuitorii autorizati, acestia certificand calitatea produselor prin buletine de analize.

Pe pagina noastra de "Blog" va informam despre beneficiile fitoterapiei ( ramura a terapiei naturiste care foloseste plantele si preparatele din plante ca mijloc de prevenire si tratare a bolilor) si despre cum sa va mentineti o stare generala de bine. Aici veti gasi atat recomandari de suplimente alimentare pentru anumite afectiuni, cat si recomandari pentru o alimentatie sanatoasa, retete, studii clinice, sfaturi pentru mentinerea sanatatii si a frumusetii folosind produse naturale si un stil de viata armonios.


Valorile PutereaPlantelor.ro sunt:

* profesionalism

* oferirea de produse si servicii de calitate

* pastrarea relatiilor cu clientii apropiate si pe termen lung

* promptitudine

* inovatie

* implicare si daruire.

"Sa previi este mai bine si mai simplu decat sa vindeci!"

Acesta este motto-ul dupa care ne ghidam, ca urmare rubricile vor contine informatii, sfaturi, "secrete" si retete despre:

* Avantajele produselor bio
* Calitatea produselor naturiste romanesti dovedita prin studii/teste si premiile obtinute la concursuri internationale
* O alimentatie sanatoasa ("Suntem ceea ce mancam")
* Efectele plantelor in prevenirea unor afectiuni
* Remedii antistres
* Recomandari de terapii complementare


In speranta ca v-am trezit interesul, va invitam sa folositi produsele naturiste si bio din magazinul Putereaplantelor.ro si sa profitati de Promotiile, Reducerile si Pachetele 1+1 Cadou!

Sus ⇑
Mergi sus