Descriere Ceai Papadie Frunze 20 doze de la Stef Mar
Ceai Papadie Frunze, Stef Mar, 20 doze
Ceai Papadie Frunze - originara din Europa si Asia, papadia este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina traditionala araba o utilizeaza pentru tratarea afectiunilor ficatului si splinei, iar in medicina traditionala chineza este asociata cu alte plante pentru tratamentul hepatitei.
Ceaiul de papadie contribuie la:
- producerea si eliminarea bilei
- normalizarea secretiilor digestive: gastrice, pancreatice si intestinale
- cresterea poftei de mancare
- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp
- accelerarea tranzitului intestinal
- detoxifierea organismului
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Contraindicatii: alergie la papadie.
Ceai Papadie Frunze 20 doze - producator Stef Mar se recomanda pentru Boli hepatice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro
Compozitie / Prospect
Papadie (Taraxacum officinale), frunze.Administrare
Infuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.Pulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.