Descriere Ceai Ghintura 50 gr de la Stef Mar
Ceai Ghintura, Stef Mar, 50 gr
Ceai Ghintura - denumirile populare ale acestor plante sunt: abrameasca, entura, cahincea, dantura, engere, fierea pamantului, ghimbire de munte, iantura, ochincea, strigoaie, tintaura, lumanarica, taietura etc.
Toate speciile de ghintura sunt considerate un remediu excelent in tratarea urmatoarelor afectiuni:
- aerofagie, anemie,
- anorexie de origini diferite, ascaridoza,
- boli hepatice, ciroza hepatica,
- convalescenta, depresii,
- digestii lente sau dificile,
- dischinezii biliare,
- stimuleaza contractia vezicii biliare si a celei urinare,
- trateaza febra cronica, gripa, guta, nevrozele, oboseala cronica, reumatismul, parazitozele digestive, incotinenta urinara,
- scade numarul globulelor albe.
Ca medicament natural, ghintura galbena este foarte eficienta in tratarea:
- durerilor de stomac, a balonarilor,
- combaterea poftei de mancare, anorexiei
- in apararea organismului uman de orice tip de microbi si infectii.
Actiune:
- stimuleaza intens secretiile salivare si gastrice; stimuleaza secretiile biliare si ajuta la eliminarea bilei in intestin; antihelmintica, febrifuga.
Utilizare:
- in mod traditional, in gastrite hipoacide, tulburari digestive, anorexie, diskinezie biliara, colecistite, stari febrile; in combaterea parazitilor intestinali.
Mod de preparare:
- infuzie. Se toarna o cana de apa clocotita peste 1/2 lingurita produs, se acopera 15 minute, apoi se strecoara si se consuma la temperatura camerei.
Ceai Ghintura 50 gr - producator Stef Mar se recomanda pentru Aerofagie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro