Extract de Licorice CO2 3 gr

Extract de Licorice CO2 3 gr

14,80Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY162
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Extract de Licorice CO2, un activ complex cu utilitate in igiena orala si aplicatii cutanate unde este nevoie de efect antiinflamator, antibacterian, reparator.

Extract de Licorice CO2, Mayam, 3 gr

Extract de Licorice CO2 - un activ complex cu utilitate in aplicatii cosmetice unde este nevoie de efect antiinflamator forte, antibacterian si regenerator. Este indicat pentru piele problematica, iluminarea tenului, ingrijirea scalpului si igiena orala. Potentialul si proprietatile extractului sunt sustinute de o serie de studii stiintifice efectuate recent.

Planta din care se obtine extractul este una dintre cele 50 de ierburi fundamentale ale medicinei traditionale chinezesti. Este apreciata si utilizata deopotriva de medicina traditionala Araba, Greaca (Unani), Japoneza sau Vietnameza. Utilizarea sa principala este ca detoxifiant si expectorant, desi prezinta multe alte proprietati benefice pentru sanatate.

Extractul de licorice este complet natural si corespunde cu prevederile normelor Europene pentru preparatele aromatice 1334/2008. Este de tip DGL (deglycyrrhizidat). Este standardizat in ulei de cocos farctionat (caprylic/capric triglyceride). Este nevoie de aproximativ 26 - 29 kg de materie prima pentru a obtine 1 kg de extract.

Metoda de obtinere: prin extractie CO₂.

Despre extractia CO₂: este o metoda ecologica nepoluanta, curata, de inalta tehnologie, agreata de organismele de certificare bio, ce permite obtinerea unui randament superior presarii la rece. Metoda garanteaza puritatea maxima a extractului, nealterarea si nedeteriorarea compusilor plantei. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic si este disponibil nelimitat.

Pe parcursul extractiei CO₂ substantele sensibile la temperaturi mai ridicate raman intacte, iar compusii cu potential oxidativ nu sunt afectati datorita excluderii oxigenului. Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obtinute prin extractie CO₂ in comparatie cu cele obtinute prin presare, macerare sau chiar distilare.

Alte denumiri: liquorice, chinese licorice, lemn dulce chinezesc.

Origine: naturala, zona georgafica de provenienta a plantei este China, extractul este fabricat in Germania.

Prezentare: pasta vascoasa translucenta, culoare ambra, miros specific.

Solubilitate: solubil in uleiuri si alcool, insolubil in apa.

Compusi principali: extractul este standardizat la un procent de ~ 6% isoflavonoide, licoricidin, licorisoflavan A, minerale, vitamine. Nu contine acid glycyrrhizic.

Proprietatile extractului de licorice:

  • antiinflamator forte
  • antialergic
  • antibacterian
  • anti-halena, anticarie
  • regenerator cutanat
  • actiune de inhibare a tirozinazei
  • uniformizant si iluminator
  • antioxidant, combate semnele de imbatranire ale pielii
  • calmant pentru piele si mucoase.

Recomandari, aplicatii:

  • ingrijirea pielii afectate de acnee, eczeme, diferite infectii cutanate
  • ca adjuvant activ in preparatele reparatorii de piele si scalp
  • ingrijirea tenului, uniformizarea si iluminarea pielii
  • calmarea pielii dupa ras, epilare
  • regenerarea pielii deteriorate, iritate
  • in diverse compozitii cu rol antiinflamator sau antibacterian
  • igiena orala, apa de gura, pasta de dinti
  • gingivita, halena, abces dentar.

Cum se foloseste:

  • este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice
  • foarte concentrat, este eficace si in doze reduse
  • ca ingredient in creme, uleiuri, alifii, balsamuri de corp, dozaj indicativ 0,1-1%
  • creme de zi, creme de noapte, seruri, dozaj 0,1-0,5%
  • preparate pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis
  • preparate pentru ingrijirea pielii iritate, cu mancarimi, inclusiv la copii
  • in uleiuri de masaj pentru celulita
  • ca ingredient in creme dupa ras sau epilare
  • in masti si cataplasme
  • pasta de dinti anticarie, pasta de dinti pentru probleme gingivale, dozaj indicativ 0,1-1%
  • apa de gura (solubilizat in prealabil) 0,2-1%
  • suporta incalzire.

Date de siguranta: a nu se lasa la indemana copiilor; nu prezinta contraindicatii speciale.


Extract de Licorice CO2 3 gr - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Extracte, esente, parfumante cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Glycyrrhiza uralensis root extract, caprylic/capric triglyceride.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus