Extract de Maca, activ fortifiant capilar 10 gr

Extract de Maca, activ fortifiant capilar 10 gr

16,85Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY115
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Extract de Maca, activ fortifiant capilar utilizat pentru efectul de stimulare a cresterii parului. Previne caderea parului si imbunatateste conditia scalpului.

Extract de Maca, activ fortifiant capilar, Mayam, 10 gr

Extract de Maca, activ fortifiant capilar - un activ cosmetic concentrat, utilizat pentru efectul de stimulare a cresterii parului, de prevenire sau incetinire a caderii parului si de imbunatatire a conditiei scalpului. Pentru piele este de asemenea apreciat ca activ ce stimuleaza sinteza de colagen, sporeste elasticitatea si fermitatea pielii.

Descriere si recomandari: maca, o planta sacra a incasilor, este originara din Peru zona Anzilor si este supranumita ginsengul peruvian. Maca este utilizata azi ca si aliment sau supliment alimentar sub forma uscata si macinata, avand o compozitie bogata, variata, rar regasita intr-o singura planta. Este alcatuita din proteine, carbohidrati, aminoacizi, oligoelemente si acizi grasi care ii confera proprietati energizante, de stimulare a sistemului imunitar, antianemice, antidepresante si chiar afrodisiace. Este o caracteristica remarcabila a acestei plante faptul ca prezinta atat de multe substante concentrate in radacina. Sunt multe plante care contin fiecare dintre aceste substante, dar este dificil de descoperit una singura care sa contina impreuna aceste principii valoroase.

In cosmetica: cercetari recente au aratat ca extractul de maca are actiune remarcabila si in aplicatii pe scalp si piele. Este utilizat pentru efectul de stimulare a cresterii parului, de prevenire sau incetinire a caderii parului si de imbunatatire a conditiei scalpului. Pentru piele este de asemenea apreciat ca activ ce stimuleaza sinteza de colagen, pentru efectul elasticizant si refermizant.

Contine ca substante active: macaene si macamide.

Metoda de obtinere: prin macerarea in glicerina vegetala a radacinii de maca.

Prezentare: lichid vascos de culoare galben-maronie, cu miros caracteristic.

Densitate: 1.2 - 1.3.

Nota: produsul este ambalat dupa gramaj, astfel, nu umple complet sticluta (10 gr = cca. 8 ml)

Proprietati si recomandari pentru par:

  • multiplicarea celulara in radacina parului
  • stimularea cresterii parului pe termen lung
  • intarirea parului, fortificarea fibrei capilare
  • imbunatatirea rezistentei radacinii parului la factorii de mediu
  • cresterea densitatii colagenului si elastinei la nivelul scalpului
  • cresterea adeziunii parului la scalp
  • prevenirea sau reducerea caderii parului.

Se pot prepara:

  • sampoane pentru stimularea cresterii parului
  • sampoane fortifiante
  • sampoane anti-cadere
  • masti capilare, balsamuri
  • lotiuni pentru ingrijirea scalpului
  • seruri pentru intarirea radacinii parului.

In diferite formule specifice, pentru a-i potenta actiunea, extractul de maca se poate asocia cu pudra de urzica, amla, henna, ulei esential de cedru atlas, panthenol, Marine-Z.

Proprietati si recomandari pentru piele:

  • sporirea fermitatii si elasticitatii pielii
  • cresterea densitatii pielii
  • suportul mecanismului de adeziune celulara
  • imbunatirea comunicarii intracelulare cutanate
  • stimularea sintezei elementelor din matricea extracelulara
  • imbunatatirea vitalitatii si productiei de fibroblaste in piele
  • suport pentru integritatea structurala a pielii
  • suport pentru marirea capacitatii de sinteza a colagenului in piele.

Se pot prepara:

  • creme, tonere si seruri anti-aging
  • preparate pentru ingrijirea tenului matur
  • creme si lotiuni contur de ochi
  • creme post-sarcina
  • creme si lotiuni aplicate dupa sau in timpul unui regim de slabire
  • creme si lotiuni de corp cu efect elasticizant, refermizant.

In diferite formule specifice, pentru a-i potenta actiunea, extractul de maca se poate asocia cu extract de acmella, cafeina, extract de iedera, ulei de margarete, ulei de rodie, ulei de smochin de barbaria, ulei din germeni de grau, ulei esential de morcov.

Cum se foloseste in cosmetica:

  • este un produs ce nu se foloseste ca atare pe par sau piele, doar ca ingredient pentru preparate cosmetice
  • dozaj recomandat: 1-5%
  • este un activ cosmetic solubil in apa, se poate include doar in formule care contin si apa
  • inclus in baza de crema sau baza de balsam de par disponibile in oferta noastra
  • ca ingredient in tonere, lotiuni, emulsii, creme, seruri apoase, sampoane, balsamuri - inclus in faza finala, fara incalzire.

Pastrare: in loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.

Date de siguranta: a nu se ingera, a se evita contactul cu ochii, a nu se aplica pur pe piele; a nu se pastra la indemana copiilor; uz cosmetic


Extract de Maca, activ fortifiant capilar 10 gr  - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Extracte, esente, parfumante cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ingrediente (INCI): glycerin, lepidium meyenii root extract.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus