Filtrare
Resetează

Gelifianti , Fermenti, Agar

Gelifianti , Fermenti, Agar - 13 produse cu preturi de la 4.73 pana la 54.20 lei

Vezi mai mult Vezi mai putin

Fermentii sunt microorganisme, numite si bacterii lactice, care transforma laptele in iaurt, atunci cand le asiguram conditii de temperatura adecvate, o anumita perioada de timp, si, desigur, un mediu nutritiv ideal, asa cum este laptele. Gelifiantii creaza un gel in textura alimentelor numit jeleul. Cel mai cunoscut agent de gelificare este gelatina, in conditiile legii nu este perceput ca fiind un aditiv. Agentii de gelifiere creaza jeleurile din deserturi, dar pot fii adaugati si in iaurt sau produse lactate, produse de panificatie, produse din carne si multe alte alimente. Agarul este un produs din alge rosii, extrase din largul coastei Japoniei. Este o pulbere uscata care se utilizeaza in bucatarie ca agent de gelifiere. Inlocuieste cu succes gelatina de origine animala si este un produs natural si sanatos.

Producător: Biovegan

14,40Lei

Producător: Arche

10,02Lei

Producător: Arche

17,70Lei

Producător: Biovegan

4,73Lei

Producător: Biovegan

39,50Lei

Producător: Biovegan

7,90Lei

Producător: Biovegan

7,90Lei

Producător: Biovegan

8,92Lei

-7%
Producător: Biovegan

54,20 50,40Lei

Producător: Biovegan

9,83Lei

Producător: Biovegan

19,25Lei

Producător: Biovegan

19,77Lei

Producător: Rapunzel

33,43Lei

Sus ⇑
Produse de la 1 la 13 din 13 (1 pagini)
Mergi sus