Resveratrol 25mg 60 comprimate

Resveratrol 25mg 60 comprimate

Producător: Helcor Pharma
Cod produs: HELC011
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Resveratrol acţionează asupra tumorilor în fiecare dintre cele trei stadii de evoluţie (iniţiere, declanşare şi proliferare). Un antioxidant general.

Resveratrol 25mg, Helcor Pharma, 60 comprimate

Resveratrol 25mg - acţionează asupra tumorilor în fiecare dintre cele trei stadii de evoluţie (iniţiere, declanşare şi proliferare).

Acţiune:

 • rol antioxidant prin stimularea activităţii enzimelor SOD, GSH, catalază, neutralizarea radicalilor liberi şi potenţarea efectelor antioxidante ale vitaminelor C si E.
 • rol antiaterogen prin reducerea peroxidării lipidice, scăderea LDL şi inhibarea agregării plachetare, stimularea NOS şi producţia de oxid nitric vasodilatator. antiinflamator prin inhibarea activităţii COX2 şi a sintezei prostaglandinelor proinflamatoare.
 • antitumoral prin inhibarea CYP450, c-fos, NF-B, AP-1, respectiv stimularea reparării ADN mutant sau a apoptozei celulelor modificate
 • hepatoprotector şi agonist competitiv al aril-hidrocarburilor genotoxice. Estrogen-like. Bactericid şi antifungic, ca fitoalexina.
 • anti-aging.

Indicaţii:

 • adjuvant în terapiile antitumorale: acţionează asupra tumorilor în fiecare dintre cele trei stadii de evoluţie (iniţiere, declanşare şi proliferare).
 • reduce efectele toxice ale chimioterapiei, detoxifierea de substanţe cancerigene.
 • susţine sănătatea aparatului cardiovascular, adjuvant în acţiuni de prevenţie împotriva ateromatozei.
 • benefic în convalescenţa bolilor acute, în boli cronice autoimune şi respectiv în bolile hepatice.
 • atenuează manifestările menopauzei prin efectul estrogenic (osteoporoza, depresie, afecţiuni cardiovasculare, bufeuri).

Precautii: produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani si femeilor insracinate, datorita unei insuficiente testari pentru astfel de categorii.


  Resveratrol 25mg 60 comprimate - producator Helcor Pharma se recomanda pentru Tumori si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


  Compozitie / Prospect

  Un comprimat contine: resveratrol (extract de Polygonum cuspidatum standardizat).

  Administrare

  Doza recomandată pentru consumul zilnic: câte o tabletă pe zi pe stomacul gol sau înainte de masă, cu un pahar de apă. La recomandarea medicului doza poate fi crescută la 200 mg resveratrol pe zi în afecţiunile cronice.


  Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

  Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


  Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


  Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

  Alte produse de la producatorul Helcor Pharma

  Sus ⇑

  Pareri (0)


  Rău          Bun

  Disclaimer:
  Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

  Mergi sus