Agent de fermentare pentru copt 20 gr

Agent de fermentare pentru copt 20 gr

5,54Lei
Producător: Biovegan
Cod produs: BIV026
TVA: 5%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Agent de fermentare pentru copt. Cu fermentul acesta puteti coace fara drojdie painea dumneavoastra vegana si veti obtine astfel un gust natural si fin.

Agent de fermentare pentru coptBiovegan, 20 gr

Agent de fermentare pentru copt - coaceti paine fara drojdie! Cu fermentul pentru copt puteti coace fara drojdie painea dumneavoastra vegana  si veti obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat.

Mod de preparare si ingrediente: 1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta. Recomandare: cel mai bine se potriveste faina de grau sau cea de alac (nu folositi secara). 1. Intr-un recipient mai inalt si ingust puneti 350 ml apa calduta si varsati incet continutul unui plic in timp ce amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform, iar la urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine recipientul  si inveliti-l cu prosoape intr-o punga de plastic (efect termic), iar apoi asezati-l intr-un loc constant de cald la o temperatura de 30 – 35 °C (verificati cu termometrul) timp de aprox. 12 ore. 2. Adaugati inca 150 ml apa calduta in compozitie, apoi amestecati 150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati compozitia intr-un loc cald (30 – 35 °C) timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau. 3. In continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de sare de mare si amestecati bine, apoi asezati compozitia intr-o tava unsa in prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati la dospit intr-un loc cu temperatura constanta  (30 – 35 °C) timp de 2 ore. 4. Apoi puneti painea in cuptorul preincalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt. 5. Rasturnati painea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la timp si temperatura.

Sfatul lui Käthe: In faza a 3-a adaugati niste seminte de floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru paine.

Valori nutritive:

  • kj: 1634kcal: 385grasimi: 0.5acizi grasi saturati: <0.5glucide: 94.5zaharuri: 0.4fibre: <0.1proteine: 0.4sare: 0.03* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme: susan, migdale, soia, mustar

Produs in Germania.


Agent de fermentare pentru copt 20 gr - producator Biovegan se regaseste in categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Amidon de porumb*, cultura starter. *provin din agricultura ecologica


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Biovegan


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus