Intrebari frecvente


Intrebarea nr 1

De ce este recomandat sa-mi fac cont pe acest site ?

Crearea unui cont pe site-ul www.putereaplantelor.ro este o operatiune simpla, care presupune introducerea datelor personale si a celor de facturare. Stabilirea unei parole este necesara  la urmatoarele accesari ale contului.

 

Avantajele crearii unui cont sunt urmatoarele :

  • datele introduse la crearea contului se salveaza si la orice comanda ulterioara, ele vor aparea automat, ceea ce inseamna ca procesul de finalizare al comenzii va fi mai usor si mai rapid
  • se pastreaza evidenta comenzilor dvs, pe care le puteti vizualiza din Istoric comenzi, ceea ce inseamna ca puteti fi rasplatit prin reduceri speciale pentru clientii fideli
  • va puteti abona / dezabona de la newletter. Prin intermediul newsleter-ului veti fi informat despre produsele noi aparute pe site si despre promotiile in vigoare.

 

 

Intrebarea nr 2

Pot sa comand in calitate de persoana juridica ?

Da, PutereaPlantelor.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de cumparare.

 

Intrebarea nr 3

Cum procedez daca doresc un produs care nu este pe site ?
 

Va rugam sa ne trimiteti detalii despre produsul / produsele dorite folosind formularul de pe pagina Contact. Noi vom cauta produsul pentru dvs si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

 

Intrebarea nr 4

Pot modifica o comanda lansata ?

Daca comanda respectiva inca nu a fost livrata catre dvs, da, puteti sa o modificati. Pentru a face modificarile, va rugam sa completati formularul de pe pagina Contact, in care trebuie sa precizati ID-ul comenzii ( il gasiti in sectiunea Istoric Comenzi din contul dvs).

 

Intrebarea nr 5

Pot sa comand si daca nu imi creez un cont pe acest site ?

Da, puteti comanda atat in calitate de utilizator al site-ului (fara sa aveti un cont) cat si in calitate de client (aveti un cont creat). Dupa ce ati adaugat produsele in cos, alegeti optiunea "Comanda fara cont" din cadrul procesului de finalizare comanda.

Diferenta este ca daca nu aveti un cont, va trebui sa completati datele personale si cele de facturare la fiecare comanda. De asemenea, nu aveti acces la Istoricul Comenzilor dvs efectuate pe acest site.

 

Intrebarea nr 6

Pot plati cu cardul ?

 

In momentul de fata nu este finalizata procedura de plata on-line cu cardul. Daca preferati aceasta modalitate, va rugam sa ne trimiteti  solicitarea dvs prin intermediul formularului de pe pagina Contact si pe viitor, vom accepta plata on-line cu cardul.
 

Intrebarea nr 7

Ce avantaje am daca ma abonez la Newsletter ?


In newsletter sunt prezentate produsele aflate la promotie, pachetele speciale (1+1 gratis, 2+1 gratis) si produsele noi. Newsletter-ul se trimite catre clientii care l-au solicitat aproximativ o data pe luna si in felul acesta dvs veti beneficia de cele mai bune preturi pentru produsele de sezon si sunteti la curent cu noutatile din domeniul naturist.

 

 
Sus ⇑
Mergi sus