Nera Plant Otet Adipstop Eco 1 l

Otet Adipstop Eco 1 l
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Otet natural

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Otet Adipstop Eco 1 l de la Nera Plant

Otet Adipstop Eco, Nera Plant, 1 l

Otet Adipstop Eco - accelereaza arderea grasimilor.

Cum actioneaza produsul?

stimuleaza scaderea greutatii corporale.

sustine reglarea tranzitului intestinal.

favorizeaza eliminarea toxinelor.

Pentru ce se recomanda?

  • metabolism lenes
  • constipatie
  • obezitate, celulita.

Ce proprietati are fiecare ingredient?

Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o buna functionare (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.

Cultivat acum in intreaga lume, Ardeiul iute reprezinta un stimulent si un antiseptic ce contine o mare cantitate de vitamina C si beta-caroten. Poate regulariza curgerea sangelui si poate intari inima, arterele si nervii. Contine, de asemenea, vitaminele K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu si fosfor. Ardeiul iute determina arderea rapida a grasimilor din corp. Prin utilizarea sa in mancarurile care, astfel, devin condimentate, caloriile in plus sunt arse. Pentru persoanele care sufera de astm, bronsite cronice, sinuzite sau congestii datorate racelii sau gripei, este util consumul ardeiului iute intrucat acesta actioneaza ca un expectorant. Ardeiul iute este recunoscut pentru alte avantaje precum acela ca are efect coagulant, imbunatateste memoria, previne atacurile cardiace, face bine corzilor vocale, elimina starea de oboseala, are efect antiinflamator. Contrar parerilor, ardeiul iute nu produce ulcer si nici hemoroizi.

Cicoarea. Partile aeriene ale plantei contin: un glicozid al esculatinei (6,7-dioxicumarina) numit cicorina, inulina, arginina, colina, acid dicofeiltartaric sau acid cicoric, levuloza, fier, fosfor, calciu etc. Latexul din radacini contine substante terpenice amare: lactucina si lactupicrina; inulina intibina (tot o substanta amara), fructoza, pentozone, colina, alfa- si beta-lactucerol, taninuri, ulei esential, rezine etc. In Germania o comisie oficiala a guvernului, formata din medici si farmacisti (cunoscuta sub numele de „Comisia E”), a autentificat in anul 1990 faptul ca Cicoarea contine principii active, in special cicorina si colina, care sporesc secretia de bila si de sucuri gastrice, imbunatatind digestia si eliminand probleme cum ar fi balonarea, inapetenta, atonia gastrica. Regleaza secretia hormonilor pancreatici si prin aceasta nivelul glicemiei sangvine, iar unii cercetatori precizeaza si un efect hipocolesterolemiant al acesteia. Astfel un studiu realizat timp de 14 zile pe organisme cu diabet indus a aratat ca tratamentul cu Cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%, trigliceridele cu 91% si colesterolul total cu 16%. Compusii chimici mentionati – inulina, cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale si vitamine – se gasesc in concentratii mari mai ales in radacina. Cercetarile arata ca inulina din Cicoare reduce mult riscul de aparitie al cancerului intestinal. Taninul are proprietati astringente, dezinfectante, detoxifiante si usor antibiotice. Cicoarea stimuleaza, de asemenea, functia hepatica si ajuta la absorbtia calciului si a altor minerale in organism. Datorita tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicata in afectiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziti intestinali sau hemoroizi. In timpul tratamentului cu Cicoare glucoza se metabolizeaza mai repede, excesul acumulandu-se in ficat, sub forma de glicogen. Acest fapt reduce substantial riscul aparitiei diabetului sau aterosclerozei. Cicoarea s-a dovedit a avea un rol eficient, prin proprietatile sale diuretice si depurative, in constipatie - zaharurile nedigerabile din radacina de Cicoare stimuleaza formarea de bacterii prietenoase de tip bifidus in colon, creste biomasa fecalelor si continutul lor de apa, stimuleaza peristaltismul intestinal imbunatatind eliminarea –, precum si in stimularea functiilor renale. Ca si cafeaua, Cicoarea stimuleaza sistemul nervos, ajutand in primul rand la cresterea puterii de concentrare. Este recomandata in starile de somnolenta sau in astenie. Cicoarea stimuleaza, dar si inhiba, pofta de mancare. Tandemul de actiune tonic aperitiv - anorexigen poate fi valorificat, intr-un sens sau in altul, in functie de  metoda de administrare. Daca se apeleaza la preparate pe baza de Cicoare inainte de mese, atunci apetitul va creste, iar daca aceste preparate se iau in timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedeste utila atat in cazul in care se constata ca pofta de mancare este scazuta, cat si atunci cand apetitul este exagerat. Actiunea anorexigena a preparatelor obtinute din  radacina de Cicoare este superioara extractelor obtinute din partile aeriene ale plantei. Prin faptul ca sunt anorexigene si laxative, radacinile de Cicoare sunt indicate in obezitate.

Florile de Galbenele contin glicozizi flavonici ca: izoquercitina, narcizina, neohesperiozida, rutozidul, terpenoida, alfa- si beta- smirina, lupeol, longispinogenina, steroli, ulei esential, arvozida A, pigmenti carotinoidici, calendulina si polizaharide. Comisia Europeana a raportat actiunea antiinflamatoare si vindecarea rapida a ranilor prin aplicatii locale. Cercetarile „in vitro” au demonstrat si actiunea antibacteriana. Cercetarile din tara noastra au demonstrat actiunea antitrichomonazica a extractelor liofilizate din florile de galbenele. Avand proprietati cicatrizante si calmante, galbenelele se recomanda in gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal, calmarea durerilor menstruale, mai ales la persoanele anemice, si reglarea ciclului menstrual.

Utilizarea Papadiei are o veche si lunga traditie, fiind folosita in numeroase sisteme de medicina traditionala. In medicina traditionala romaneasca are multiple recomandari: tonic amar si general, diuretic depurativ (cu eliminare masiva de colesterol), eupeptic,  hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizeaza circulatia sangvina, tonifiant al pielii etc. Se utilizeaza ca adjuvant in boli ce implica un dezechilibru glandular: obezitate, afectiuni hepato-biliare (mareste secretia biliara, combate constipatia survenita in urma unor disfunctii hepatice). Prin diureza pe care o produce ajuta la eliminarea toxinelor din organism si, indirect, in eczeme si alte boli de piele, in guta, reumatism si ateroscleroza. Frunzele proaspete de primavara, remineralizante si detoxifiante, se folosesc in salate sau preparate culinare. In uz extern se recomanda in celulita, varice, ten iritat, inrosit, cu pete, pistrui. O mare parte din utilizarile empirice ale preparatelor pe baza de Papadie au fost confirmate pe baza cercetarilor stiintifice. Frunzele si radacinile de Papadie contin lactene triterpenice (endesmanolide si germacranotide); triterpene (beta-amarina, taraxol si taraxerol); hidrati de carbon (inulina 2% primavara si 40% toamna); carotenoide in special luteina; acid gras miristic; flavonoide (apigenina si luteolina); acizi fenolici, cafeic si clorogenic, fitosteroli: sitosterol, stigmasterol si taraxasterol; zaharuri intre care fructoza cca. 18% primavara; vitamina A pana la 14 000 U.I. la 100g planta; colina, mucilagii, pectine si saruri minerale, in special potasiu (1,8 - 4,5%), azot, calciu, fosfati si vitaminele B, C si D – vitamina C este in cantitati mari primavara, inainte de formarea tulpinii florifere. Comisia Europeana a aprobat utilizarea in uzul intern a preparatelor pe baza de frunze si radacini de Papadie, in tulburarile fluxului biliar, in stimularea diurezei, in anorexie si dispepsie. Majoritatea forurilor stiintifice de fitoterapie recomanda extractele pe baza de Papadie in restabilirea functiilor hepato-biliare, in dispepsii, in afectiuni gastro-intestinale, in balonari, flatulenta si stimularea diurezei.

Senna contine compusi antrachinonici (senozide A si B), flavonoide, zaharide, derivati naftalenici, fitosteroli, uleiuri esentiale, ceruri, taninuri, saruri minerale, rezine si mucilagii. Senna are proprietati detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative si purgative. Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal). Senna se administreaza in dozele recomandate, pe perioade limitate (7-10 zile).

Socul este apreciat ca remediu natural datorita proprietatilor terapeutice ale tuturor partilor componente ale acestui arbust: frunzele (actiune laxativa), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarta (foarte bogata in substante diuretice). Florile de Soc au o intrebuintare raspandita. Multa lume recunoaste efectul florilor de Soc, ca fiind un remediu demonstrat in timp impotriva febrei – datorita efectului sau sudorific stimuleaza transpiratia si scade astfel febra. Comisia Europeana mentioneaza efectele florilor de Soc ca diaforetice si diuretice, datorita continutului in flavonoide si acizilor fenolici – validand astfel utilizarile traditionale. In studiile „in vitro” s-au evidentiat si actiunea antiinflamatoare si antivirala. Florile de Soc contin cca. 3% flavonoide, compuse in special din glicozide flavonolice: astragalina, hiperozid, izoquercetina si rutozid, agliconi liberi: quercetina si kamferol. Mirosul florilor proaspete este datorat aminelor alifatice: atilamina, izobutilamina si izoamilamina. Mai contin saruri minerale cca. 8% potasiu, compusi fenolici: triterpene, alfa- si beta-amirina, acizi triterpenici: ursolic si oleanolic, steroli, ulei esential, alcane, mucilagii, pectine, zaharuri si taninuri. Pentru proprietatile lor diuretice si sudorifice, florile de Soc sunt recomandate in tratamentul racelilor si gripelor. Prin diureza pe care o produc se recomanda si in reumatism, boli de rinichi si de vezica. De asemenea au si proprietati galactogoge (sporesc cantitatea de lapte la mamele care alapteaza) si antinevralgice. Avand proprietati laxative si ajutand la eliminarea apei din tesuturi, inhiband apetitul alimentar (pe termen lung), se foloseste ca medicament natural in obezitate. Pentru aceleasi motive se recomanda in constipatiile de natura nervoasa.

Urzica este bogata in clorofila si saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe baza de Urzica constituie astfel un foarte bun integrator natural in aceste substante. Au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante al sangelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice. Se recomanda deci ca adjuvanti in bronsite, avitaminoze, afectiuni renale, reumatism, guta, diabet, hemoragii. Combinatia calciu si siliciu organic existenta in Urzica incetineste sau chiar reduce rahitismul si osteoporoza.

Mierea contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zaharul brun invertit conserva produsul, fiind elementul necesar fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.

Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului. In timp pot aparea depuneri care nu afecteaza calitatea produsului. 

Concentratie acetica: minimum 50g/1000ml 


Otet Adipstop Eco 1 l - producator Nera Plant se regaseste in categoria Otet natural si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27%, Ardei iute (Capsicum spp.), parti aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), Galbenele (Calendula officinalis), parti aeriene si radacini de Papadie (Taraxacum officinale), Senna (Cassia angustifolia), inflorescente de Soc (Sambucus nigra), Urzica (Urtica dioica) -10%; apa, miere de albine, zahar brun invertit, drojdie de panificatie.

Administrare

Intern:
Adulti: 1 lingura de 3 ori pe zi, inaintea meselor principale, diluat in apa, ceai sau sucuri naturale.
Copii intre 1-3 ani: 1/2 lingurita pe zi.
Copii peste 3 ani: 1 lingurita pe zi.
Cura dureaza 4-6 saptamani si poate fi reluata dupa o pauza de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite