Politica de confidentialitate

   

Acest document - alături de Termeni și Condiții și Politica de utilizare Cookies reprezintă contractul dumneavoastră cu Familis Online Srl.

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC Familis Online  SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate.

 

SC Familis Online SRL, in calitate de proprietar al www.putereaplantelor.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Familis ONline SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC Familis Online SRL in scopurile mentionate mai sus, pe perioada existentei contului persoanei vizate si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin abonarea la newsletter, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Familis Online SRL in cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Familis Online SRL nu va bifa casuta de abonare la newsletter. SC Familis Online SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus.

 

SC Familis Online SRL care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza in scop de marketing direct informatiile continute sau plati ale abonatilor si clientilor putereaplantelor.ro, cu exceptia urmatoarelor: la cererea lor scrisa, datata si semnata adresata la Str. Neagoe Voda, nr.11, sc.A, ap.2, Bacau. SC Familis Online SRL va confirma daca prelucreaza sau nu datele care ii privesc in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; va inceta prelucrarea datelor care ii privesc in scop de marketing direct.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa de e-mail office@putereaplantelor.ro sau la sediu firmei SC Familis Online SRL specificata pe site.

 

DATELE COLECTATE

  • nume si prenume
  • IP
  • informatii de contact inclusiv adresa de email sau numar de telefon;
  • informatii demografice precum: codul postal, preferinte si interese;
  • alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale

 SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

  • pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;
  • pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;
  • pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;
  • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;
  • pentru a putea face comentarii sau sugestii pe website;
  • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.


 DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC Familis Online SRL si sunt comunicate urmatorilor destinatari:

  • angajatilor, consultantilor nostri și persoanelor autorizate care au nevoie sa le cunoasca;
  • tertilor-parteneri care ne furnizeaza servicii (precum, curieri care livreaza produsele, cei care gazduiesc website-ul www.putereaplantelor.ro, cei care ne ajuta la monitorizarea și optimizarea website-ului, procesatorul de plati, alte companii care ne ajuta sa transmitem comunicari și oferte promoționale, alte firme autorizate de SC Familis Online Srl. Partenerii noştrii sunt: Google, Facebook, Hotjar, MailChimp, Zopim, GLS, DPD, plationline.ro;
  • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

-       

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

  • procesarea comenzilor dvs;
  • pastrarea unei evidente interne a bazei de date;
  • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
  • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
  • este posibil sa va contactam prin email sau telefon. 
  • este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.-      


 INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC Familis Online SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul www.putereaplantelor.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse, vizitarea anumitor pagini din site, finalizarea unei comenzi ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC Familis Online SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.


 CONTUL DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL WWW.PUTEREAPLANTELOR.RO

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, in unele cazuri si adresa de email sau numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.


INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

In momentul folosirii formularului de comanda de pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele. Acestea nu se vor afisa pe site.


 COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC FAMILIS ONLINE SRL

Informatiile colectate de pe site-ul SC Familis Online SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, procesarea comenzilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noutatilor oferite de SC Familis Online SRL precum si newslettere cu informatii utile.

 

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC Familis Online Srl nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, altele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

 

 DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

SC Familis Online SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

 

 CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.


SECURITATEA DATELOR

Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul de pe www.putereaplantelor.ro e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.


COOKIES

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile SC Familis Online SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`.

Per ansamblu, cookie-urile ne ajuta sa iti punem la dispozitie un website mai bun deoarece ne ofera oportunitatea de a monitoriza ceea ce considerati folositor sau inutil intr-o pagina web. Un cookie nu ne ofera acces in nici un caz la computerul dumneavoastra sau la informatiile dumneavoastra, ci doar la acele informatii pe care alegeti sa le impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Refuzul de a stoca cookie-uri va poate impiedica sa experimentati toate caracteristicile unei pagini web.

 

GOOGLE

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a utilizariipaginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizeaza „cookies” - fisiere text create pe calculatorul dumneavoastra, care permit analizarea modului in care utilizatorii folosesc site-ul in cauza. Informatiile generate de aceste fisiere se refera la modul in care folositi site-ul (inclusiv la adresa dumneavoastra de IP) si sunt transmise catre Google, care le stocheaza pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care utilizati site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului.

 

De asemenea, Google poate transfera aceste informatii unor terti, in situatia in care legea impune acest lucru sau in cazul in care tertii respectivi prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra de IP cu nicio alta informatie pe care o detine. Puteti bloca utilizarea fisierelor „cookies” selectand anumite setari pentru browser-ul dumneavoastra. Daca alegeti aceasta varianta insa, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. Folosind acest site, va dati automat acordul ca Google sa va prelucreze datele, in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti impiedica Google sa detecteze un fisier de tip cookie cu activitatea generata de dumneavoastrape acest site (inclusiv adresa de IP) precum si procesarea acestor informatii, prin descarcarea si instalarea urmatorului plugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en


FACEBOOK

Pe paginile noastre Web se folosesc și Social-Plugins din Facebook. Pentru aceasta folosiți butonul Like. Este vorba aici despre o ofertă a întreprinderii americane Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Dacă vizitați una dintre paginile noastre Web, care conține un astfel de Plugin, acesta nu realizeaza totuși nicio legătură cu aceasta intreprindere.

Scopul și volumul înregistrării datelor și prelucrarea mai departe și utilizarea datelor prin Facebook precum și drepturile dvs. referitoare la aceasta și posibilitățile de înstalare în scopul protecției sferei dvs. private le găsiți în indicațiile privind protecția datelor ale Facebook: http://www.facebook.com/policy.php ; http://www.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să repartizeze contului dvs. de Facebook datele cumulate despre apariția noastră pe Web, trebuie ca înainte de vizionarea paginii noastre Web, să ieșiți din Facebook. Puteți împiedica complet încărcarea Facebook Plugins și cu Add-Ons pentru Browser-ul dvs., de ex. cu „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/ ).

 

FEEDBACK

SC Familis Online SRL ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact sau la adresa de email office@putereaplantelor.ro va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Sus ⇑
Mergi sus