Politica de confidentialitate

 

Accesarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

 

SC Familis Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

PutereaPlantelor.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti. SC Familis Online SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

 

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul PutereaPlantelor.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (inclusiv adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SC Familis Online SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta in vederea efectuarii comenzilor,  transmiterii de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa de e-mail office@putereaplantelor.ro sau la sediu firmei SC Familis Online SRL specificata pe site.

 

PutereaPlantelor.ro nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de e-mail operatorului/administratorului site-ului, ci numai faptul ca SC Familis Online SRL nu va face publice datele respective. SC Familis Online SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

Sus ^