Biovegan Agent de fermentare pentru copt 20 gr

Agent de fermentare pentru copt 20 gr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Agent de fermentare pentru copt 20 gr de la Biovegan

Agent de fermentare pentru coptBiovegan, 20 gr

Agent de fermentare pentru copt - coaceti paine fara drojdie! Cu fermentul pentru copt puteti coace fara drojdie painea dumneavoastra vegana  si veti obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat.

Mod de preparare si ingrediente: 1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta. Recomandare: cel mai bine se potriveste faina de grau sau cea de alac (nu folositi secara). 1. Intr-un recipient mai inalt si ingust puneti 350 ml apa calduta si varsati incet continutul unui plic in timp ce amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform, iar la urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine recipientul  si inveliti-l cu prosoape intr-o punga de plastic (efect termic), iar apoi asezati-l intr-un loc constant de cald la o temperatura de 30 – 35 °C (verificati cu termometrul) timp de aprox. 12 ore. 2. Adaugati inca 150 ml apa calduta in compozitie, apoi amestecati 150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati compozitia intr-un loc cald (30 – 35 °C) timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau. 3. In continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de sare de mare si amestecati bine, apoi asezati compozitia intr-o tava unsa in prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati la dospit intr-un loc cu temperatura constanta  (30 – 35 °C) timp de 2 ore. 4. Apoi puneti painea in cuptorul preincalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt. 5. Rasturnati painea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la timp si temperatura.

Sfatul lui Käthe: In faza a 3-a adaugati niste seminte de floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru paine.

Valori nutritive:

  • kj: 1634kcal: 385grasimi: 0.5acizi grasi saturati: <0.5glucide: 94.5zaharuri: 0.4fibre: <0.1proteine: 0.4sare: 0.03* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme: susan, migdale, soia, mustar

Produs in Germania.


Agent de fermentare pentru copt 20 gr - producator Biovegan se regaseste in categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Amidon de porumb*, cultura starter.
*provin din agricultura ecologica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biovegan: Biovegan - producator german de renume distribuit si recunoscut in intreaga Europa multumita calitatii produselor sale. Printre varietatea produselor bio si rawvegan regasim condimente, esente si conservante bio, agentii de fermentare, de gelifiere sau de ingrosare, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu sau drojdie uscata acestea fiind doar cateva dintre exemplele de produse 100% naturale Biovegan ce pot fi folosite cu incredere in bucatarie pentru a prepara cele mai delicioase mese si deserturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite