Filtrare
Resetează

Gelifianti , Fermenti, Agar

Vezi mai mult Vezi mai putin

Fermentii sunt microorganisme, numite si bacterii lactice, care transforma laptele in iaurt, atunci cand le asiguram conditii de temperatura adecvate, o anumita perioada de timp, si, desigur, un mediu nutritiv ideal, asa cum este laptele. Gelifiantii creaza un gel in textura alimentelor numit jeleul. Cel mai cunoscut agent de gelificare este gelatina, in conditiile legii nu este perceput ca fiind un aditiv. Agentii de gelifiere creaza jeleurile din deserturi, dar pot fii adaugati si in iaurt sau produse lactate, produse de panificatie, produse din carne si multe alte alimente. Agarul este un produs din alge rosii, extrase din largul coastei Japoniei. Este o pulbere uscata care se utilizeaza in bucatarie ca agent de gelifiere. Inlocuieste cu succes gelatina de origine animala si este un produs natural si sanatos.

Gelifiant Bio fara gluten 22 gr

Producător: Biovegan

6,98Lei

Gelifiant Bio cu Zahar fara gatit 115 gr

Producător: Biovegan

6,98Lei

Gelifiant gemuri fara fierbere Bio 18 gr

Producător: Biovegan

8,92Lei

-7%

Agar agar Gelfix fara gluten 100 gr

Producător: Biovegan

51.82 48,19Lei

Guma de guar fara gluten 100 gr

Producător: Biovegan

18,15Lei

Agar agar fara gluten 30 gr

Producător: Biovegan

18,15Lei

Praf Agar Agar bio 60 gr

Producător: Rapunzel

30,59Lei

Sus ⇑
Produse de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)
Mergi sus