Descriere Sfecla rosie pudra Bio 125 gr de la Obio
Sfecla rosie pudra Bio, Obio, 125 gr
Sfecla rosie pudra Bio - sfecla rosie, cunoscuta ca aliment-medicament inca din cele mai vechi timpuri, de pe cand crestea salbatic pe tarmurile Mediteranei, are in compozitia sa multe substante nutritive, cu efect benefic pentru sanatate.
Printre acestea se numara vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, zahar natural, potasiu, bioflavonoide si antioxidanti.
In scop terapeutic sunt folosite atat frunzele, cat si radacina. Frunzele de sfecla rosie sunt folosite pentru tratarea ranilor si a plagilor, dar in diferite zone ale tarii sfecla este folosita si in ciorbe, iar radacina a devenit celebra ca medicament, in tratarea multor boli grave si chiar a cancerului.
Sfecla rosie are in continutul ei o mare cantitate de fier, fiind intrecuta doar de usturoi, motiv pentru care adesea este recomandata persoanelor anemice. Sfecla poate fi consumata cruda, in salata sau sub forma de suc, fiarta sau coapta.
- energie: 1276KJ/302.50Kcal
- carbohidrati: 50.03g din care zaharuri 44.59g
- fibre: 18.8g
- proteine: 15.51 g
- grasimi: 0.32g din care saturate <0.10g
- saruri: 1919mg.
Produs ayurvedic, certificat bio.
Administrare
100% pudra de sfecla rosie*.*din agricultura ecologica.
-
-
SpecificatiiProduse Bio, organice
-