Somni X spray 20 ml

Somni X spray 20 ml

Producător: Naturpharma
Cod produs: NATP004
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Somni X spray foarte recomandat atât în cazul unor probleme cu somnul, cât și în cazul trezirilor nocturne pt reluarea somnului rapid. Nu duce la somnolența.

Somni X spray, Naturpharma, 20 ml

Somni X spray - invinge insomnia! Spray-ul începe să acționeze dupa numai 5 minute!

Somni X spray se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină, dezvoltat conform unei tehnologii italiene brevetate. Substanța activă din  Somni X spray este Melatonina– care este un regulator natural al somnului și care a câștigat popularitate ca „hormonul somnului”. Are un efect de până la 4 ori mai puternic și de până la 3 ori mai rapid în comparație cu alte produse care conțin melatonină pentru administrare orală. Prin administrarea melatoninei sub formă de spray, prin pulverizare sublinguală,  trecerea melatoninei prin ficat este evitată și substanța ajunge direct la centrii nervoși responsabili pentru somn.

Somni X se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină pentru administrare sublinguală și cu acțiune rapidă datorita modului de administrare. Absorbția Melatoninei,  pe care o conține Somni X spray, începe în primele 5 minute după și se absoarbe de până la 4 ori mai rapid datorita înaltei concentrații. Somni X spray pentru administrare sublinguală este foarte convenabil pentru o dozare precisă în funcție de nevoile individuale ale organismului, fiecare pulverizare nouă asigură exact 1 mg Melatonină. Un spray Somni X asigură 100 aplicații (pulverizări).

Administrarea Somni X  este foarte convenabilă atât în cazul unor probleme cu somnul, cât și în cazul trezirilor nocturne pentru reluarea somnului rapid. Somni X spray nu duce la dependența și nu are efecte nedorite cunoscute și se poate administra pentru o perioada indelungată. Administrarea  Somni X spray nu duce la somnolența de dimineața și disconfort.

 • de până la 4 ori mai puternic*
   de până la 3 ori mai rapid*
   începe să acțoneze după numai 5 minute de la administrare*

*în comparație cu alte produse pentru somn sub formă de capsulă (care conțin Melatonina) – Studiu clinic farmacocinetic realizat pe un grup de voluntari sănătoși de la policlinica Pavia din Italia. Raport intern MDB2012N1

Insomnia este extrem de nocivă pentru organism. Cele mai frecvente consecințe nedorite, fiind rezultat din insomnie sunt: obezitate, diabet, slăbirea sistemului imunitar, depresie, iritabilitate și oboseală constantă.

Vă sfătuim:

 • stabiliți un timp de culcare regulat;
 • treziți-vă la aceeași ora  în fiecare zi;
 • faceți dormitorul dvs mai confortabil (limitați zgomotul și lumină, si menținați o temperatură optimă);
 • nu mâncați cu 4 ore înainte de culcare.

Produsul conține Melatonină, care:

 • contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg.de melatonină înainte de culcare);
 • contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare (în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinție).

Atenționări: folosirea produsului de către femeile însărcinate sau de către copii se poate face numai la recomandarea medicului; Produsul poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanele care manipulează utilaje în primele 5 ore de la administrare. A se agita înainte de folosire. Eventualele modificări de gust și culoare nu afectează calitatea și eficacitatea produsului. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 1 luna.


Somni X spray 20 ml - producator Naturpharma se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Compoziția produsului pentru 1 / 2 / 3 / pulverizări: Melatonină - 0,124 g* / 0.248 g* / 0.372 g* Ingrediente:apă, emulsifiant: polisorbat 80; agent de îngroșare: glicerol; trigliceride cu catenă medie, antioxidant: palmitat de ascorbil, melatonină, aroma naturală de lămâie, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloza. *1 mg. pe aplicație.

Administrare

1-3 pulverizări pe zi, sublingual, înainte de culcare. Dozarea este în funcție de nevoile individuale. Fiecare pulverizare, echivalentă cu 0,2 ml produs, asigură 1 mg melatonină. A se agita înainte de folosire!


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Naturpharma

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus