Nera Plant Sirop Tonic vitaminizant Eco 250 ml

Sirop Tonic vitaminizant Eco 250 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Siropuri naturale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Sirop Tonic vitaminizant Eco 250 ml de la Nera Plant

Sirop Tonic vitaminizant Eco, Nera Plant, 250 ml

Sirop Tonic vitaminizant Eco - creste rezistenta organismului.

Cum actioneaza?

  • contribuie la tonifierea generala a organismului prin mineralizare si vitaminizare.
  • ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului.

Pentru ce se recomanda?

  • imunitate scazuta
  • stres, astenie, convalescenta
  • anemie.

Ce proprietati are fiecare ingredient?

Coacazele-negre contin un numar impresionant de minerale si vitamine, intre care vitamina C, intr-o forma care se dovedeste a fi cea mai stabila dintre toate fructele, rezistand la caldura si oxidare. In plus, este singurul fruct de padure care contine ulei volatil intr-o proportie destul de mare, un ulei cu miros mai putin placut, dar cu efecte deosebite. Coacazul-negru contine taninuri, rutozid, vitamina C, urme de ulei volatil de culoare verde (pana la 0,2%) format din carburi terpenice. Fructele contin cca 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃,B₅,B₆,B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP. Frunzele au efect diuretic, iar fructele aperitiv, digestiv, tonic, racoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ, hemostatic, elimina acidul uric in exces si purinele, hipotensor. Sinergismul dintre vitamina C si antocianozide le comunica proprietatea de a preveni accidentele vasculare si a mari acuitatea vizuala. Coacazele revitalizeaza rapid organismul,  ajuta la reechilibrarea metabolismului, normalizeaza activitatea nervoasa, maresc acuitatea vizuala – lupta impotriva anemiei. Fructele consumate in stare cruda sau sub forma de extract au efecte benefice in:  anemie, surmenaj, insuficienta cardiaca si respiratorie, pneumonie, gastrita, hipertensiune arteriala, ulcer, colita, diaree cronica, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulita, ateroscleroza, obezitate, tulburari circulatorii, boli oculare, insomnii si afectiuni ale sistemului nervos. Coacazele negre protejeaza impotriva agentului patogen ce provoaca pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei si anginei.

Macesul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de maces detin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multa decat in portocale), dar si vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP si minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorita concentratiei mari de vitamine, macesele sporesc imunitatea organismului si mentin sanatatea tesuturilor si a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant in sezonul virozelor. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte valente terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina. Au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic. Sunt utilizate cu rezultate semnificative in cazurile de alergii, in ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant in afectiuni imunitare, ca tonic si regenerant pentru copii si varstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intestinali si cresc secretia biliara – fapt care le recomanda in afectiunile ficatului.

Siropul de Afine este un produs natural obtinut prin macerarea fructelor plantei Vaccinium myrtillus, fiind considerat un supliment alimentar deosebit de complex si bogat in principii active. In medicina traditionala europeana utilizarea afinelor este mentionata in primul mileniu al erei noastre – folosirea lor fiind extinsa in sec. al XVI-lea – in special in tratamentul diareei si dizenteriei. In medicina noastra traditionala fructele de afin se folosesc in enterocolite, infectii urinare, guta, reumatism, uremie si chiar in diabet.Relativ recent a fost experimentata actiunea bacteriostatica si fitoncida a extractelor din afine pe culturi de coli si stafilococi.  Alti fitocomplecsi din fructele de afin au actiune antioxidanta si antimutagena, prevenind formarea tumorilor. Afinele regleaza tranzitul intestinal, fac sa inceteze fermentatiile intestinale, ajuta la eliminarea gazelor si amelioreaza inflamatiile hemoroidale.

Anticancerigene si detoxifiante, fructele de Aronia cresc vitalitatea datorita bogatiei si concentratiei mari de vitamine si substante nutritive pe care le contin. Ultimele studii au dovedit ca acest fruct contribuie la mentinerea sanatatii creierului, imbunatateste functiile cerebrale, previne pierderile de memorie, pierderea echilibrului si a coordonarii. In plus, el intareste sistemul imunitar, echilibreaza metabolismul si scade nivelul hormonilor de stres. Aronia inhiba dezvoltarea cheagurilor de sange si aterosclerozei, putand preveni chiar si Alzheimer-ul. Potrivit unor teste realizate in SUA, in comparatie cu alte 276 de alimente, fructul de Aronia se situeaza pe locul 1 din punct de vedere al valorilor antioxidante, avand cea mai mare valoare ORAC (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor de Oxigen - o modalitate de masurare a puterii unui antioxidant de neutralizare a radicalilor liberi).

Diversitatea antioxidantilor din Zmeura este remarcabila si unica printre fructe. Acesti antioxidanti au efect anticancerigen si protector impotriva bolilor cronice si degenerative, cum ar fi obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea, ateroscleroza si afectiuni ale sistemului osteoarticular si nervos. Consumand zmeura, aducem in organism o paleta larga de compusi antiinflamatori care intaresc imunitatea, redau vitalitatea organismului si incetinesc procesele de imbatranire. In plus, ea imbunatateste memoria, intarzie imbatranirea cognitiva, reduce nivelul de zahar din sange si previne bolile de inima si pe cele de ochi. Zmeura, administrata intern, este probabil fructul cu proprietatile reintineritoare cele mai puternice. Ea are efecte antioxidante de 1,5 ori mai intense decat capsunile, de 3 ori mai intense decat kiwi si de 10 ori mai intense decat tomatele. Aceasta, pentru ca zmeura contine peste 20 de substante cu efect antioxidant, care previn imbatranirea tesuturilor, ajuta la pastrarea tineretii biologice si a vigorii organismului. Ultimele studii au aratat ca, datorita nivelului ridicat de vitamina C, dar si de magneziu, fructele de zmeura sunt benefice si in cazul infertilitatii, atat la femei, cat si la barbati.

Fructele de Catina au o concentratie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decat o au citricele. De asemenea, contin in cantitati mari vitamina A si vitamina E, beta-caroten, iar in doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Datorita continutului bogat in vitamine, sunt bune energizante, marind rezistenta organismului in fata bolilor si jucand un rol insemnat in reglarea proceselor din organism. Se recomanda o cura cu fructe de catina, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine si oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare si reglare imunitara care le recomanda ca adjuvante intr-o gama larga de tulburari: de la infectii repetate la alergii, de la imbatranire prematura la boala canceroasa.

Frunzele si fructele negre si aromate de Coacaz negru contin si ele o doza mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multa vitamina C decat portocalele), avand puternice proprietati antioxidante si antiinflamatoare. In tratatul sau despre coacazul negru, francezul Beaumont scria in anul 1757: ,,Cu dificultate se pot gasi alte remedii, cu efecte atat de marcante si pentru un numar atat de mare de boli, precum coacazele negre”. Trateaza peste 50 de boli si tulburari. Este indicat sa se consume in anotimpul rece, pentru ca au efect de protectie pentru aparatul respirator, refac sistemul nervos si tesuturile.

Dintre toate fructele de padure, Porumbele sunt cele mai bogate in tanin - un antioxidant puternic care actioneaza imediat asupra imunitatii organismului. Taninul elimina bacteriile prin locurile pe unde trece. In cavitatea bucala indeparteaza tartrul de pe dinti; in esofag actioneaza ca un ulei asupra amigdalelor bolnave, iar cand ajunge in stomac, devine un pansament pentru toata flora intestinala. Mustul proaspat de porumbe opreste sangerarile nazale, datorita continutului ridicat in tanin. Porumbele intaresc imunitatea si alunga oboseala, tonifica oasele, dintii si unghiile, cresc hemoglobina, curata plamanii si regleaza pulsul inimii. Numeroasele cercetari de laborator din tarile europene au dezvaluit un lucru extraordinar: porumbele combat obezitatea, fiind printre cele mai eficiente remedii in lupta cu kilogramele.

Zaharul brun invertit realizeaza extragerea siropului prin macerare la rece si conserva produsul, fiind o alternativa mai sanatoasa pentru organism. Zaharul contine substanta numita zaharoza, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie sa o transforme in glucoza si fructoza prin intermediul invertazei, o enzima ce actioneaza la nivelul intestinului subtire. Acest proces implica atat un consum mare de calciu (ceea ce poate duce in timp la decalcifieri, osteoporoza, tetanie, tulburari intestinale), cat si riscul epuizarii resurselor de invertaza (cauza a intolerantei alimentare si asteniei). Avantajul zaharului brun invertit este ca, la nivelul lui, nu se mai regaseste zaharoza, care creeaza mari probleme de asimilare, ci aceasta se scindeaza in doua componente: glucoza si fructoza, nemaifiind necesara solicitarea organismului, pe care o implica invertirea.

Numita si „medicamentul vietii” sau „medicamentul absolut”, mierea naturala de albine contine peste 400 de substante organice, dintre care minerale, vitamine si enzime care fac din ea cel mai rapid si cel mai puternic energizant natural. In plus, mierea are puternice proprietati antiinfectioase, actionand asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la tubul digestiv si caile respiratorii, pana la nivelul pielii si al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, favorizeaza tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea rapida a toxinelor din organism. Mierea este utila si in mentinerea echilibrului endocrin. Ea regleaza activitatea principalelor glande din corp producatoare de hormoni.

Contraindicatii: persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau carora le este interzis/limitat consumul de zahar/alcool.


Sirop Tonic vitaminizant Eco 250 ml - producator Nera Plant se regaseste in categoria Siropuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

65% sirop de Afine (Vaccinium myrtillus), Aronia (Aronia melanocarpa), Catina (Hippophaë rhamnoides), Porumbe (Prunus spinosa), Zmeura (Rubus idaeus) – in parti egale: 12%; 35% vin de Coacaze negre (Ribes nigrum), Macese (Rosa canina) – in parti egale: 30%, zahar brun invertit si miere de albine.

Administrare

In regim obisnuit de viata: 3-4 lingurite pe zi, diluat in apa sau ceai; pentru persoane cu probleme de sanatate: 3-4 lingurite pe zi pentru copii si 3-4 linguri pe zi pentru adulti, in cure de 3-4 saptamani.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite