Barny`s Osteoeffect 325 gr

Barny`s Osteoeffect 325 gr

Producător: Good Days Therapy
Cod produs: GOD016
TVA: 9%
Disponibilitate: Nu exista pe stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Barny`s Osteoeffect asigură necesarul zilnic de minerale pentru o bună funcționare a sistemului osos. Recomandat in demineralizare osoasă a varstnicilor.

Barny`s Osteoefect, Good Days Therapy, 325 gr

Barny`s Osteoeffect - contribuie la normalizarea densităţii minerale osoase şi la buna funcţionare a întregului sistem osos!

Pierderea de masă minerală osoasă (demineralizarea osoasă), cauzată de înaintarea în vârstă, este un factor major de risc pentru o serie de probleme, cum ar fi fracturile și/sau probleme la nivelul spatelui. Sunt predispuse acestui risc mai ales femeile aflate în postmenopauză, care se confruntă cu o densitate osoasă scăzută.

Osteoeffect, prin formula inovatoare unică OsteoProgenitor, ține pasul cu ultimele descoperiri științifice1-6. Formula OsteoProgenitor conține o matrice sinergică activă formată din 9 substanțe care au rol important în construcția osoasă. Eficiența substanței active principale trehaloza din formula OsteoProgenitor® este demonstrată clinic1-6. Formula OsteoProgenitor a fost concepută astfel încât să favorizeze o acțiune și absorbție rapidă și corectă a substanțelor active la nivelul oaselor.

Osteoeffect nu conține coloranți sau conservanți și este fabricat respectând standardele GMP-garanția calității.

Efecte:

 • contribuie la normalizarea densității minerale osoase și la buna funcționare a intregului sistem osos,
 • previne apariția fracturilor la persoanele varstnice sau aflate la menopauza, care prezintă risc de fracturi repetate din cauza fragilității oaselor,
 • asigură un nivel de absorbție superior și o biodisponibilitate rapidă și eficientă, ceea ce asigura protecție sporita a sistemului osos,
 • asigură necesarul zilnic de minerale pentru o bună funcționare a sistemului osos,
 • menține rezistența structurii osoase pentru susținerea unui echilibru funcțional al organismului si îmbunătățirea calității vieții,
 • contribuie la menținerea sănătății dintilor,
 • susține formarea țesutului conjunctiv,
 • asigură protecție celulară împotriva stresului oxidativ,
 • favorizează absorbția mineralelor în oase, în cazul persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a calciului, magneziului, zincului, cuprului, vitaminei D3, vitaminei C și lizinei.
 • traumatisme sau leziuni ale sistemului osos
 • fragilitate osoasă
 • demineralizare osoasă a varstnicilor
 • menopauză precoce
 • pre si post menopauză
 • deficit de Calciu, Magneziu, Zinc, Cupru, vitamina D, vitamina C
 • administrarea de corticoizi pe termen lung
 • persoane care nu se expun suficient la lumina soarelui
 • persoane care un stil de viață sedentar
 • tasarea vertebrelor.

Ca: - asigură rezistența structurii osoase
Mg: - susține sistemul muscular
Zn: - susține imunitatea și sistemul nervos
Vitamina D:

 • menține calcemia în limite normale
 • rol esențial în dezvoltarea unui sistem osos puternic
 • imunomodulator, protector antitumoral, al sistemului nervos
 • previne: rahitismul , afecțiunile dento-maxilare, osteomalacia.  

Prezentare generala.

Odată cu înaintarea în vârstă sau cu apariția menopauzei la femei, osul își pierde din densitate, se demineralizează și devine mai fragil. Oasele conțin osteoclaste care distrug celulele osoase vechi și/sau distruse în timp ce osteoblastele funcționează pentru a reface masa osoasă pierdută. Atunci când osteoblastele nu pot reface țesutul osos în ritmul în care osteoclastele îl distrug, apar pierderi de masă osoasă. Osteoclastele au o acțiune pronunțată mai ales după menopauză, astfel că femeile sunt mai expuse riscului diminuării masei osoase după această vârstă. Reducerea masei osoase, respectiv a densității minerale osoase în urma diminuării calciului și a mineralelor din oase  predispune o persoană la apariția fracturilor și/sau probleme la nivelul spatelui.

Osteoeffect este un supliment alimentar cu o formulă concepută la standarde canadiene în acord cu ultimele descoperiri științifice, recomandat pentru sistemul osos. Concepută de specialiștii canadieni, formula unică OsteoProgenitor® este echilibrată și optim dozată, constând într-o matrice sinergică activă formată din 9 substanțe bioactive pentru întreaga structură osoasă a organismului. Inovația este reprezentată de substanța activă trehaloza, o diglucidă specifică drojdiilor, cu importante proprietăți funcționale.

Studii clinice experimentale sugerează faptul că trehaloza are potențial benefic pentru susținerea sistemului osos și a densitătii minerale osoase.

Pe lângă ingredientul inovator trehaloza, Osteoeffect™ conține următoarele substanțe active care contribuie la păstrarea normală a matricei osoase și la o absorbție corectă la nivelul oaselor:

 • calciul este un mineral esențial ce face parte din structura osoasă, necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților. Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular și la o neurotransmisie normală.
 • magneziul este al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman și care participă la sute de reacții biochimice cu un rol major la nivel muscular, nervos și cardiac.
 • vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și dinților, la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sange și la menținerea funcției normale a sistemului imunitar și muscular.
 • cuprul este un mineral esențial care contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive, la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos; contribuie la metabolsmul energetic normal și la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.
 • zincul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, părului, unghiilor și pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, dinților și pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
 • msm-ul sau metilsulfonilmetan este o formă organică a sulfului și un nutrient necesar funcționării organismului. Aceasta este forma sub care se găsește sulful în natură în toate organismele vii, în care este biologic activ.
 • lizina este un aminoacid esențial care intră în compoziția proteinelor, are un rol important în sunteza de carnitină, dar pe care corpul nu îl poate produce singur. De aceea este importantă suplimentarea lizinei prin aport extern, mai ales în cazul unei diete deficitare.

Formula unică OsteoProgenitor® se prezintă sub formă de pulbere hidrosolubilă, ceea ce îi conferă o absorbție superioară și o biodisponibilitate rapidă și eficientă, fiind utilizată de organism pentru normalizarea densității minerale osoase, susținerea metabolismului osos și, per general, pentru susținerea unui echilibru funcțional al organismului și îmbunătățirea calității vieții, mai ales pentru femeile aflate în premenopauză, menopauză sau postmenopauză. Consumată conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă riscul apariției efectelor adverse la nivelul rinichilor, sângelui, stomacului sau ficatului.

Recomandat:

 • prin conținutul optim dozat de calciu, zinc și vitamina D3, OSTEOeffect™contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la susținerea densității osoase la toate categoriile de vârstă (de peste 6 ani), în special la femeile aflate în premenopauză, menopauză, postmenopauză.
 • pentru susținerea procesului de mineralizare a oaselor.
 • pentru menținerea concentrației calciului, magneziului, zincului, cuprului din sânge în limite normale.
 • pentru susținerea unui echilibru funcțional al organismului îmbunătățirea calității vieții, mai ales pentru femeile aflate în premenopauză, menopauză sau postmenopauză.
 • persoanelor cu o densitate minerală osoasă redusă.
 • persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a calciului, magneziului, zincului, cuprului, vitaminei D3, vitaminei C și lizinei.

Contraindicații: nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 6 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și celor care prezintă intoleranță la oricare dintre componentele produsului. Consumat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.


Barny`s Osteoeffect 325 gr - producator Good Days Therapy se recomanda pentru Osteoartrita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Trehaloză; Complex de săruri marine (carbonat de calciu & carbonat de magneziu); monoclorhidrat de L-lizină; MSM/metilsulfonilmetan; ascorbat de sodiu; citrat de zinc trihidrat; gluconat de cupru; vitamina D3/colecalciferol (amidon de porumb modificat, sucroză, ulei de cocotier, L-ascorbat de sodiu, dl-alfa tocoferol, dioxid de siliciu). Doza zilnică (1 linguriță dozatoare (4,8g)) % VNR*: Trehaloză 3118,2 mg ** Complex de săruri marine 1289,4 mg **, din care: Calciu 412,4 mg 52, Magneziu 28,3 mg - Lizină 176,6 mg ** Vitamina C 79,5 mg 99 MSM 109,5 mg ** Zinc 6,6 mg 66 Cupru 0,5 mg 53 Vitamina D3 2,21 mcg 49 *Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita.

Administrare

Adulți: în cazuri moderate: 1 linguriță dozatoare pe zi. În cazuri deosebite: 2 lingurițe dozatoare pe zi. Copii de peste 6 ani: ½ linguriță dozatoare pe zi. Se poate lua înainte, în timpul mesei sau după masă. O cutie este suficientă pentru o cură de până la 67 de zile pentru adulți și 134 de zile pentru copii. Durata de utilizare: Se recomandă utilizarea în cure de 3-6 luni, urmate de o lună pauză.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Good Days Therapy


Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus