Herbavita Shish Kebab Amestec de condimente 100 gr
Iti recomandam alte produse similare din categoria Condimente, sare
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.
Descriere Shish Kebab Amestec de condimente 100 gr de la Herbavita
Shish Kebab Amestec de condimente, Herbavita, 100 gr
Shish Kebab - un amestec de condimente picante pentru Kebab, pentru frigărui de pork și pentru tapas cu carne.
Yogurtlu Kebab, frigarui turcesti din carne tocata, cu sos de iaurt si rosii
Ingrediente (pentru 2 portii):
– carne tocata 400 g
– ceapa 1 buc. medie (75 g)
– ou 1 buc.
– usturoi 3 catei (10 g)
– paine 2 felii (45 g)
– patrunjel verde 1 legatura mica
– boia de ardei dulce 1 lingurita cu varf
– chimion 1/2 lingurita
– piper macinat 1/2 lingurita
– rosii bucati 1 conserva (400 g)
– iaurt gras 250 g
– unt 15 g
– ulei de masline 1 lingura
– rosii 2 buc. (215 g)
– ardei iute 1 buc.
– sare
Puneti la inmuiat, in apa rece, 6 bete de frigarui. Cu ajutorul tocatorului de la blender sau de la robot, maruntiti ceapa, un catel de usturoi, un pic de ardei iute (testati-i intai gradul de iuteala si ajustati cantitatea) si jumatate de legatura de patrunjel. Inmuiati feliile de paine in apa. Puneti carnea, intr-un castron, impreuna cu painea stoarsa bine de apa, ceapa si patrunjelul, o lingurita rasa de boia, chimionul, oul, piperul si un pic de sare. Omogenizati bine. Distribuiti carnea tocata pe frigarui (presati usor carnea de-a lungul batului) si asezati frigaruile pe un gratar (de unica folosinta, ca al meu, sau nu). Puneti frigaruile la grill, iar pe langa ele asezati cele 2 rosii, taiate in jumatate. Nu uitati sa intoarceti frigaruile, pentru a se rumeni pe toate partile. Atentie, se fac destul de repede, asa ca nu le scapati din ochi! In caz contrar, se vor usca excesiv, in loc sa ramana suculente. Intre timp, incingeti lingura de ulei intr-o tigaie si puneti rosiile din conserva. Sfaramati-le, puneti-le un pic de sare si de piper si lasati-le sa fiarba doua-trei minute. Se vor transforma intr-un delicios sos. Separat, puneti intr-un bol cei 2 catei de usturoi (trecuti prin presa). Frecati-i cu un pic de sare, dupa care adaugati iaurtul gras si scurs. Omogenizati. Cand s-au facut frigaruile, scoateti carnea de pe bete si asezati-o pe doua farfurii-platou. La carte spune ca se pune carnea pe bucatele de pide (lipie turceasca), dar eu nu am avut, asa ca am asigurat carnii rumenite un pat fresh, din salata :P. Odata asezate frigaruile, se pun peste sosurile (de rosii si de usturoi), iar la capetele platourilor se asaza jumatatile coapte de rosii (doua jumatati la portie). Incingeti, intr-o tigaita, untul. Puneti boiaua ramasa (un varf de lingurita), amestecati si turnati peste carne si sosuri. Decorati cu frunzele de patrunjel ramase. Serviti imediat, eventual cu un ardei iute alaturi.
Calorii: 143 kcal / 100 g.
Shish Kebab Amestec de condimente 100 gr - producator Herbavita se regaseste in categoria Condimente, sare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro
Compozitie / Prospect
Sare, boia de ardei, piper negru, usturoi, ulei vegetal, chimen şi piper Cayenne.-
-
Condimente, sareCondimente
-