Termeni si conditii

   Generalitati

Folosirea site-ului www.putereaplantelor.ro, incluzand vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce  vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SC Familis Online SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Site-ul este intretinut si administratde SC Familis Online SRL. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se  recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC Familis Online SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.putereaplantelor.ro, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Ultima versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Atentie !

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

In ciuda eforturilor noastre constante  de a asigura informatii corecte in descrierea produselor , exista situatii cand producatorul schimba compozitia sau imaginea produsului fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultatia medicala, diagnostic sau trtament. SC Familis Online SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. 

   Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.putereaplantelor.ro este proprietatea SC Familis Online Srl si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC Familis Online SRL a oricaror elemente de pe site (texte, grafica, imagini, software, logo, simboluri si alte date) se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Sesizarile legate de dreptul de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail : office@putereaplantelor.ro

   Limitari ale responsabilitatii

SC Familis Online SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

SC Familis Online SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

SC Familis Online SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele PutereaPlantelor.ro sunt lipsite de virusuri sau alte componente daunatoare.

Imaginile si descrierile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara o notificare prealabila de catre producatori. Informatiile continute in acest site on-line sunt prezentate numai sub forma de rezumat si sunt destinate sa ofere o intelegere minima pentru consumator.

SC Familis Online SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Familis Online SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari;  sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. &SC Familis Online SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

SC Familis Online SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Familis Online SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC Familis Online SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

   Dreptul de retragere din contract

Conform Articolului 16 lit.d si e din OUG 34/2014 care se adreseaza persoanelor fizice, sunt exceptate de la dreptul de retragere (dreptul de a denunta unilateral contractul) in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale, urmatoarele produse:

            d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

            e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive

            de igiena si care au fost desigilate de consumator (de ex. suplimente alimentare, produse cosmetice,

            alimente).

        Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se

         doar la persoanele fizice.

   Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Accesarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

SC Familis Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC Familis Online SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31491.

PutereaPlantelor.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti. SC Familis Online SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul PutereaPlantelor.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (inclusiv adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SC Familis Online SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta in vederea efectuarii comenzilor,  transmiterii de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa de e-mail office@putereaplantelor.ro sau la sediul firmei SC Familis Online SRL specificata pe site.

PutereaPlantelor.ro nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de e-mail operatorului/administratorului site-ului, ci numai faptul ca SC Familis Online SRL nu va face publice datele respective.

SC Familis Online SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

   Garantia produselor

Produsele comercializate pe acest site nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte, in sensul ca ele provin fie direct de la producatori, fie prin intermediul distribuitorilor autorizati. Produsele care intra in stocul PutereaPlantelor.ro sunt insotite de factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor.

Orice reclamatie se transmite in scris fie la adresa sediului mentionata pe pagina de Contact,  fie la adresa de e-mail office@putereaplantelor.ro in maxim 48 ore de la data livrarii catre client. Reclamatia va fi insotita de detalii ale comenzii (numarul comenzii, numarul facturii, modalitatea de transport) si motivul reclamatiei.

   Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie. Totatul afisat la finalul comenzii este exact suma de bani care se va retrage din contul clientului.

Nu se percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului.

   Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.putereaplantelor.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.putereaplantelor.ro si se va declansa cercetarea penala impotriva persoanei/persoanelor care au incercat acest lucru.

   Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizator/Client si SC Familis Online SRL se va rezolva pe cale amiabila.

Daca stingerea conflictului nu s-a realizat pe cale amiabila, conflictul va fi solutionat de instantele de judecata din Romania.

Conciliere clienti nemultumiti

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dna. Marina Brais la adresa de email: puterea.plantelor@yahoo.com.

   Dispozitii finale

SC Familis Online SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului fara notificarea prealabila a clientului sau utilizatorului.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.putereaplantelor.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Cand se efectueaza cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare a site-ului, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract incheiat.

Sus ^