Ulei de Tamanu Bio 50 ml

Ulei de Tamanu Bio 50 ml

21,90Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY087
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Ulei de Tamanu Bio este antiinfecțios, cicatrizant, antiinflamator, antalgic, facilitează circulația periferică. Adjuvant in infecţii cutanate, micoze, rani.

Ulei de Tamanu Bio, Mayam, 50 ml 

Ulei de Tamanu Bio - este un ulei concentrat în substanțe benefice pielii, ce se remarcă prin capacitatea excepţională de a ameliora numeroase probleme cutanate cum ar fi eczemele sau acneea. Este antiinfecțios, cicatrizant, antiinflamator, antalgic, facilitează circulația periferică.

Arborele creşte în zone tropicale în special în Madagascar (numit Foraha) şi Polinezia (numit Tamanu). Poate ajunge la 20-30 m înălţime, frunzele sale sunt de un verde închis şi strălucitor, florile sunt albe. Din sâmburii frunctului este extras uleiul care posedă proprietăţi antiinflamatorii, stimulează eficient microcirculaţia. Prin urmare, este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile sau ridurile. Uleiul este concentrat şi aromatic, se remarcă prin capacitatea excepţională de a ameliora numeroase afecţiuni dermatologice cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster. Bun cicatrizant şi antalgic blând, accelerează cicatrizarea, ameliorează cicatricile vechi. Poate fi de asemenea regăsit în numeroase formule datorită acţiunii sale calmante şi purifiante pe plăgile cronice, fisuri, crăpături, zgârieturi.

Metoda de obţinere: prima presare la rece din sâmburi

Zona geografică de provenienţă: Madagascar

Calitate: produs cosmetic natural virgin

Prezentare: lichid uleios de vâscozitate medie, tulbure, de culoare verde închis, cu miros caracteristic aromat, uşor condimentat. Poate prezenta aglomerări şi sedimente în mod natural, a se agita înainte de utilizare!

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie grasă, slab-comedogenic

Proprietăţile uleiului de tamanu:

  • antiinfecţios cutanat
  • circulator, facilitează circulaţia sanguină
  • antiinflamator
  • purifiant, uşor dezinfectant
  • fluidifiant, ajută la protecţia vaselor sanguine
  • protector împotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu, soare
  • cicatrizant, favorizează regenerarea ţesutului cutanat
  • conferă supleţe şi elasticitate pielii
  • antalgic blând, calmează durerile articulare, musculare şi nervoase.

La ce vă poate ajuta:

  • piele cu probleme: acnee, dermatite, eczeme cronice, psoriazis
  • cicatrici, vergeturi, cuperoză
  • piele iritată, deteriorată, răni superficiale
  • zgârieturi, fisuri, crăpături
  • infecţii cutanate, micoze
  • probleme circulatorii, varice, picioare grele
  • dureri articulare și reumatismale.

Cum se folosește în cosmetică:

  • este un ulei concentrat în substanțe active, de obicei nu se foloseşte aplicat ca atare pe piele
  • dozaj indicativ 20% ca ingredient în diverse compoziţii, dozajul poate fi de până la 50% în aplicații locale
  • uleiul are tendinţa de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu îi afectează calităţile; se poate încălzi uşor înainte de utilizare, sub jet de apă caldă sau plasat într-un mediu cald
  • ca ingredient în creme, unguente, alifii reparatorii şi cicatrizante
  • creme, serumuri, loţiuni pentru ten acneic, cuperozic
  • creme, balsamuri, alifii pentru eczeme, psoriazis
  • uleiuri, creme sau balsamuri pentru picioare grele, varice
  • uleiuri de masaj calmant al durerilor reumatismale.

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: nu se recomandă în timpul sarcinii, nu se aplică la copii sub 3 ani, nu se recomandă asocierea cu tratamente anticoagulante; uz extern.


Ulei de Tamanu Bio 50 ml  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Calophyllum inophyllum seed oil.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus