Ulei esential de Petitgrain Bio 10 ml

Ulei esential de Petitgrain Bio 10 ml

16,70Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY251
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Uleiul esential de Petitgrain Bio datorita proprietatilor sale de regenerare cutanata, contribuie la cicatrizarea pielii, la tonifierea si revitalizarea tesutului cutanat.

Ulei esential de Petitgrain Bio, Mayam, 10 ml

Ulei esential de Petitgrain Bio - benefic pentru ten gras, acnee, par si scalp gras, este cunoscut pentru proprietatile regeneratoare, tonice si de echilibrare a secretiei de sebum. In aromaterapie este folosit pentru efectul armonizant iar in parfumerie este apreciat pentru mirosul proaspat, floral-fructat.

Descriere, recomandari:

Uleiul de petitgrain este unul dintre cele trei uleiuri esentiale obtinute din arborele de portocal amar. Uleiul de petitgrain este distilat din frunze si ramuri tinere, un alt fel de ulei este obtinut din coaja fructului (esenta utilizata pentru aperitive, lichioruri), iar cel mai scump ulei esential - cel de neroli - este extras din flori. Portocalele amare necoapte sunt de dimensiunea unor cirese, de unde provine si numele de "petit grain" adica "boabe mici".

Uleiul esential de petitgrain este din ce in ce mai apreciat ca activ cosmetic datorita proprietatilor sale de regenerare cutanata, antiinflamatorii, ce contribuie la cicatrizarea pielii, la tonifierea si revitalizarea tesutului cutanat. Este de remarcat de asemenea actiunea sa purifianta si efectul de echilibrare a secretiei de sebum, acestea fiind foarte utile pentru tenul gras sau cu tendinte acneice precum si pentru scalpul gras.

Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa din ramurile tinere.

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

Proprietati organoleptice: lichid clar de culoare galbuie.

Descriere olfactiva: miros proaspat, destul de intens, fructat-floral, cu note picante si usor amarui.

Proprietatile uleiului de petitgrain:

  • echilibrant al secretiei de sebum
  • regenerator cutanat, cicatrizant
  • revitalizant, tonic cutanat
  • nu este fotosensibilizant si este bland cu pielea
  • antiinflamator, usor purifiant
  • antispasmodic, ajuta la decontractarea musculaturii
  • calmant si echilibrant al sistemului nervos, sedativ, armonizant
  • esenta pentru parfumarea cosmeticelor si crearea de parfumuri.

Recomandari, aplicatii:

  • igiena si ingrijirea pielii, in special a tenului gras, mixt
  • igiena si ingrijirea tenului cu tendinte acneice
  • ingrijirea parului si scalpului gras
  • crampe musculare, zone tensionate in corp datorate stresului
  • adjuvant in ameliorarea problemelor cardiovasculare: aritmii, palpitatii
  • in caz de anxietate, insomnii datorate sentimentului de singuratate
  • in caz de depresii, probleme sentimentale, obsesii, tensiune nervoasa.

Cum se foloseste uleiul de petitgrain:

  • este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie
  • dozaj uzual indicat pentru compozitii cosmetice 0.5-2 %
  • o picatura in doza zilnica de crema; 1-2 picaturi in doza de sampon
  • diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj pe spate, de-alungul coloanei sau pe zonele tensionate
  • diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj pe plexul solar in cazul problemelor cardiovasculare, palpitatii, angoase
  • amestecat cu un ulei vegetal si eventual alte esente, ca parfum de puls si pentru inhalare aromaterapeutica
  • ca ingredient pentru prepararea de cleansere, sampoane, geluri de dus si baie
  • ca ingredient in prepararea de creme, seruri, lotiuni, masti, balsamuri, unturi de corp
  • difuzat in aer prin candela aromaterapeutica sau vaporizator; are un miros placut si de copii
  • alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide.

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trim I de sarcina
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern.

Ulei esential de Petitgrain Bio 10 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri din plante - Uleiuri esentiale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Citrus aurantium amara leaf/twig oil*. *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus