Ulei Esential Lavanda 100 ml

Ulei Esential Lavanda 100 ml

101,70Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY124
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă in 24 - 48h: 13.90 Lei.
Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Ulei Esential Lavanda utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos.

Ulei Esential Lavanda, Mayam, 100 ml 

Ulei Esential Lavanda - lavandula angustifolia. Produs în România, este un ulei esenţial foarte apreciat în aromaterapie și cosmetică, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul său unic.

Descriere şi recomandări:

Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie. Uleiul esențial de lavandă veritabilă este un produs de excepție, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavandă și are un conținut ridicat de principii active pe care le putem valorifica în felurite moduri.

Sinonime:
lavanda fină, lavanda oficinală, lavandula vera, lavanda veritabilă

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a vârfurilor înflorite

Zona geografică de provenienţă:
România

Calitate: ulei esențial 100% pur și natural

Prezentare: lichid clar uşor gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros caracteristic floral, aromatic, erbaceu, proaspăt

Proprietăţile uleiului de lavandă:

  • regenerator celular și reparator cutanat
  • cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
  • calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte
  • antiseptic
  • antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
  • sedativ şi liniştitor, armonizant
  • echilibrant al sistemului nervos.

La ce vă poate ajuta:

  • regerenarea pielii afectate de alergii și infecții
  • atenuarea cicatricilor în urma lezării pileii
  • calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit
  • regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte
  • alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă
  • anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații
  • dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene
  • spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul
  • parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului.

Cum se folosește uleiul de lavandă:

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • ca ingredient în peparate cosmetice, uleiul esențial de lavandă se poate folosi în general în procent de 0,5-2%
  • poate fi inclus ca ingredient într-o serie de compoziții: creme anhidre, creme emulsificate, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, frecții și creme capilare, șampoane, săpunuri
  • poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj
  • pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă
  • pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul sau crema de masaj se poate aplica și pe încheieturi
  • în apa de baie: 10-15 picături solubilizate în prealabil sau diluate în lapte
  • câteva picături peste o porție de sare de baie dispersată în cadă
  • în vaporizatoare şi candele pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor
  • poate fi folosit la prepararea de săculeţi cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale.

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină.

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
        detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut.

Ulei Esential Lavanda 100 ml  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri esentiale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia oil.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (2)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus