Filtrare
Resetează

Ulei de Ricin

Vezi mai mult Vezi mai putin

Uleiul de ricin presat la rece are multiple recomandari in cosmetica: fortifiant pentru par, gene, sprancene si unghii, stimuleaza cresterea parului, recomandat pentru piele uscata, crapata, pentru prevenire petelor pigmentare. Denumirea in latina pentru ulei de ricin este Palma Christ (palma lui Hristos), fiind un remediu si pentru diverse boli, sub forma de cataplasma cu ulei de ricin. Astfel, cataplasma cu ulei de ricin, peste care s-a pus o folie de plastic si peste folie, o sursa de caldura face ca uleiul de ricin sa calmeze durerile provocate de diverse nevralgii sau diverse probleme ale sistemului digestiv. Aceasta utilizare a uleiului de ricin sub forma de cataplasma este recomandata de Valeriu Popa.


Extract uleios de Ricin 200 ml

Producător: Solaris

18,87Lei

Ulei de Ricin 30 ml

Producător: Solaris

4,87Lei

Ulei de Ricin 100 ml

Producător: Adams …

10,25Lei

Ulei de Ricin 200 ml

Producător: Adams …

16,90Lei

Ulei de Ricin 125 ml

Producător: Favisan

14,30Lei

Ricinus forte par, piele, unghii 80 gr

Producător: Bioeel

14,49Lei

Ulei de Ricin 250 ml

Producător: Herbav…

15,90Lei

Ulei de Ricin 100 ml

Producător: Herbav…

8,90Lei

Ulei de Ricin 50 ml

Producător: Herbav…

5,50Lei

Ulei de Ricin Bio virgin 100 ml

Producător: Mayam

15,49Lei

Sus ⇑
Produse de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)
Mergi sus