Ulei de cocos fractionat Caprilis 1 l

Ulei de cocos fractionat Caprilis 1 l

130,00Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY229
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Uleiul de cocos fractionat Caprilis este incolor, are miros neutru, este potrivit pentru toate tipurile de ten, nu astupa porii, nu formeaza un strat gras pe piele.

Ulei de cocos fractionat CaprilisMayam, 1 l

Ulei de cocos fractionat Caprilis - este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poate include in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele.

Descriere, recomandari:

Caprilis sau uleiul de cocos fractionat este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poate include in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele. 

Proprietati organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa

Pe piele: se absoarbe rapid in piele, are textura usoara, nu lasa pelicula grasa sau lucioasa.

Proprietatile uleiului de cocos fractionat:

  • are o textura foarte usoara si matasoasa
  • se simte extrem de placut pe piele
  • este incolor, are miros neutru si este fluid la temperatura camerei
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • imbunatateste penetrarea substantelor active in piele
  • nu astupa porii, nu formeaza un strat gras pe piele, nu este comedogen
  • spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura
  • se emulsifica usor
  • este foarte stabil oxidativ, suporta incalzirea
  • lasa luciu minim pe piele, un aspect satinat
  • este obtinut exclusiv din ulei de cocos, fara ulei de palmier sau rapita.

Recomandari, aplicatii:

  • este versatil, poate fi folosit intr-o mare varietate de produse cosmetice
  • combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le imbunatati textura si senzatia pe piele
  • ca ingredient in creme, emulsii, lotiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru ingrijirea tenului si corpului
  • ingrijirea tenului mixt sau gras
  • creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream
  • demachiant bifazic, lapte demachiant
  • pentru formularea produselor de plaja si ”after-sun”
  • ca ingredient pentru compozitii destinate ingrijirii mainilor si unghiilor
  • in produse de ingrijire a buzelor si de machiaj
  • pentru formularea produselor de ingrijire a parului: balsamuri si creme capilare, seruri de par
  • ca baza uleioasa dar non-grasa pentru masaje faciale sau corporale
  • ca baza pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
  • ca baza pentru parfumuri de puls
  • ca baza pentru uleiuri esentiale in aplicatii aromaterapeutice.

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.


Ulei de cocos fractionat Caprilis 1 l - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Caprylic/capric triglycerides.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus