Ulei de Cocos presat la rece Solaris 300 ml

Ulei de Cocos presat la rece Solaris 300 ml

30,47Lei
Producător: Solaris
Cod produs: SOL035
TVA: 9%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă in 24 ‐ 48h: 13.90 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi de minim 149 lei
Ulei de Cocos presat la rece se foloseşte atat extern cat şi intern. Este bogat in lipide bune. Extern poate fi folosit pentru piele si par, inclusiv de copii.

Ulei de Cocos presat la rece, Solaris, 300 ml

Ulei de Cocos presat la rece - este bogat in polifenoli, vitaminele E si K,  minerale ( fier ). Datorita compozitiei sale, ajuta la susţinerea unei bunastari generale. Uleiul din nuca de cocos are multiple intrebuintari. Este un adevarat dar al naturii.

Beneficii:

Ulei de cocos - Uz cosmetic:

  • hidratează pielea şi ameliorează diverse probleme precum psoriazisul, dermatitele, eczemele.
  • hidratează scalpul şi părul, împiedicând căderea părului şi formarea mătreţii.

Ulei de cocos - Uz alimentar:

  • te ajută în curele de slăbire, favorizând digestia şi împiedicând depunerile de grăsime. 100 grame de ulei de cocos contin 862 kcalorii, proteine - 0 gr; acizi grasi saturati - 86,5 gr; carbohidrati - 0 gr; fibre - 0 gr.
  • menţine un nivel normal al colesterolului, reducând cantitatea de colesterol rău.
  • intăreşte sistemul imunitar, având acţiune antibacteriană, antiparazitară, antivirală.
  • imbunătăţeşte funcţiile rinichilor şi are proprietatea de a dizolva pietrele deja formate.
  • previne problemele cardiovasculare, controlând eficient tensiunea arterială.
  • ajută la ameliorarea simptomelor asociate sindromului de colon iritabil.
  • controlează glicemia, cu rol important în prevenirea şi tratarea diabetului zaharat.
Tara de origine: Argentina.

Ulei de Cocos presat la rece 300 ml - producator Solaris  se regaseste in categoria Uleiuri alimentare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Ulei de cocos 100%, presat la rece

Administrare

La gatit, se foloseste in locul uleiurilor rafinate pentru gatit sau untura. Poate fi folosit la preperarea prajiturilor, foietajelor etc. Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi. EXTERN - pentru uz cosmetic .


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Solaris

Sus ⇑

Pareri (3)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus