Ulei de Sofranel 1 l

Ulei de Sofranel 1 l

85,00Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY281
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Uleiul de Sofranel un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, este benefic pentru piele prin efectul emolient, regenerator si anti-age.

Ulei de Sofranel, Mayam, 1 l 

Ulei de Sofranel - un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.

Descriere, recomandari:

Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.

Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti.

Metoda de obtinere: prin extractie/presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire si dezodorizare.

Proprietati organoleptice: lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific.

Proprietatile uleiului de sofranel:

  • emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii
  • ajuta la mentinerea hidratarii cutanate
  • actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K
  • reduce roseata si contribuie la repararea pielii
  • are textura lejera, se absoarbe usor in piele
  • antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii
  • regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii
  • protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare
  • hraneste fibra capilara si-i confera un aspect sanatos.

Recomandari, aplicatii:

  • ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur
  • in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee
  • ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile
  • piele lipsita de elasticitate si fermitate
  • ingrijirea si infrumusetarea parului
  • par uscat, fire deteriorate, caderea parului.

Mod de utilizare in cosmetica:

  • aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda
  • aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate
  • in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii
  • pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi
  • ca ingredient in cremele anti-aging
  • ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat
  • ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata
  • pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza
  • ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par.

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.


Ulei de Sofranel 1 l  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Carthamus tinctorius seed oil.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus