Ulei de Trandafir 50 ml

Ulei de Trandafir 50 ml

21,97Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY089
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Uleiul de Trandafiri este recomandat pentru ingrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient in creme de fata, cu proprietati de regenerare, antirid si tonifiante.

Ulei de Trandafir, Mayam, 50 ml 

Ulei de Trandafir - obtinut din petale de trandafiri macerate in ulei de susan, este un ulei de frumusete recomandat pentru ingrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient in creme de fata, cu proprietati regeneratoare, antirid si tonifiante.

Descriere, recomandari:

Rosa centifolia sau trandafirul cu o suta de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular in special in Franta ca materie prima din care se pot obtine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esential, ulei absolut, apa florala, macerat din petale. Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transfera in uleiul de baza in timpul macerarii au proprietati antirid, tonifiante si de regenerare cutanata. Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient si catifelant, usor absorbit de piele, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat nobil.

Metoda de obtinere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir in ulei de susan.

Proprietati organoleptice: lichid uleios limpede de culoare galbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud usor dulceag.

Proprietatile uleiului macerat de trandafiri:

  • emolient, inmoaie si catifeleaza pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii si la prevenirea semnelor imbatranirii cutanate
  • hranitor, bogat in acizi grasi esentiali nesaturati
  • usor tonifiant si imbunatateste fermitatea pielii.

Recomandari, aplicatii:

  • este un ulei adecvat in special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • ingrijirea tenului, pielii gatului si decolteului
  • ingrijirea pielii ridate, lipsite de tonus si elasticitate
  • masaj facial.

Cum se foloseste uleiul macerat de trandafiri:

  • se poate aplica pe piele ca atare, dupa curatare si tonifiere
  • ca atare sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale si active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient in creme, seruri si balsamuri
  • in creme emulsionate se poate include in faza grasa

Combinatii recomandate:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grau si extract de acmella pentru un ser imbunatateste fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacaze negre si vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminita serii si coenzima Q10 pentru un ser anti-age.

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic.


Ulei de Trandafir 50 ml  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus