Vitamina E naturala uz cosmetic 10 ml

Vitamina E naturala uz cosmetic 10 ml

12,90Lei
Producător: Mayam
Cod produs: MAY038
TVA: 19%
Disponibilitate: În stoc
Livrare rapidă în 1-3 zile. Cost livrare: 15.90 Lei.
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de minim 149 lei
Vitamina E naturala uz cosmetic este un reputat antioxidant si protector celular, activ antiage, antiinflamator, mentine hidratarea si elasticitatea pielii.

Vitamina E naturala uz cosmetic, Mayam, 10 ml

Vitamina E naturala uz cosmetic - de origine vegetala 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare si in compozitiile cosmetice care contin ingrediente cu potential oxidativ. Este benefica pentru piele ca activ anti-aging, regenerator si protector.

Descriere, recomandari:

Tocoferolul, sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Vitamina E este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator.

Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru ingrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare dupa expunerea la soare, protectie impotriva factorilor de mediu.

Poate fi inclusa in orice preparat cosmetic ce contine si uleiuri.  

Compozitie: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta - α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale. 

Grad cosmetic si farmaceutic, exclusiv natural.

Are in compozitie toti cei patru izomeri de tocopherol, combinatia s-a dovedit mai eficienta in comparatie cu izomerii individuali.

Proprietati organoleptice: lichid uleios de vascozitate medie, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic

Densitate: 0.95.

Nota: daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire, deoarece vitamina este vascoasa.

Proprietatile vitaminei E:

  • antioxidant potent
  • intarzie procesul de oxidare (rancezire)
  • agent stabilizator pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre
  • activ cu proprietati antirid, anti-aging, regeneratoare
  • calmant cutanat si antiinflamator
  • contribuie la buna functionare a barierei naturale a pielii
  • protejeaza pielea de daunele factorilor de mediu
  • promoveaza epitelizarea, imbunatateste elasticitatea pielii.

Recomandari, aplicatii:

  • toate tipurile de produse pentru ingrijirea pielii (care contin si ulei)
  • accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii
  • inainte si dupa expunerea la soare
  • ca ingredient in creme, balsamuri, seruri, alifii, produse de machiaj
  • in masti, seruri, tratamente pentru piele si par
  • ca agent antioxidant pentru uleiuri si alte produse uleioase predispuse la rancezire, si prelungirea duratei de utilizare a cosmeticelor in general
  • ca antioxidant in preparate cosmetice care contin si uleiuri, in special cele sensibile la oxidare.

Mod de utilizare in cosmetica:

  • ca ingredient cosmetic: dozaj 0.1 - 0.5%, adaugat de regula la finalul prepararii
  • inclus in creme, serumuri si mixuri uleioase
  • inclus in compozitii dedicate ingrijirii pielii uscate, deshidratate
  • in creme, alifii, unguente si balsamuri reparatoare
  • in compozitii cu aplicare dupa expunerea pielii la soare
  • in uleiuri si creme de plaja ca protector celular si antioxidant
  • ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
  • pentru intarzierea rancezirii uleiurilor sensibile la oxidare, se poate adauga direct in recipientul original al uleiului
  • pentru orice formula cosmetica ce contine si uleiuri, adaugat la finalul prepararii
  • exemple de dozaj: 1 ml de vitamina E = cca. 33 picaturi. Pentru 100 ml ulei 0,2% vitamina E inseamna 7 picaturi iar 0,5% inseamna 17 picaturi. Pentru 50 gr crema/unt vegetal 0,5% vitamina E inseamna cca. 9 picaturi
  • daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire deoarece vitamina este vascoasa. Vitamina E se poate doza fie cu seringa, fie cu o pipeta Pasteur sau capacul cu pipeta de sticla.

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se pastra la indemana copiilor; uz cosmetic


Vitamina E naturala uz cosmetic 10 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Vitamine cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Tocopherol, helianthus annuus seed oil


Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 149 lei!

Pentru comenzi telefonice sunati la:  0747 66 06 03 / 0734 15 86 85


Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.


Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro si va asteptam sa reveniti !

Alte produse de la producatorul Mayam

Sus ⇑

Pareri (0)


Rău          Bun

Disclaimer:
Părerile postate sunt personale și sunt specifice persoanei respective. Efectele diferă de la un caz la altul în funcție de metabolismul fiecăruia și de stilul de viață urmat.

Mergi sus